روش تهیه پیراشکی گوشت با دستور سرآشپز لقمه


پیراشکی گوشت یکی از غذاهای جدید است که باب میل ما ایرانی ها هم هست و بسیار خوشمزه است.

به گزارش لقمه، برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کرد. البته می توان از خمیر نان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ، ماست و مخلفات دیگری است که بسیار لذیذتر خواهد شد.

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

2 عدد تخم مرغ
4 قاشق سوپخوری روغن مایع
نصف لیوان ماست غلیظ
نصف لیوان شیر
نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری نمک
حدود نیم کیلو آرد

1 قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر است.

 

مواد لازم برای پیراشکی گوشت

350 گرم گوشت چرخ کرده
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
دو قاشق سوپخوری جعفری و گشنیز ریز شده (به دلخواه)
قارچ خرد شده 150 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد متوسط
2 تا 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار کافی نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
پنیر پیتزا  به مقدار لازم



طرز تهیه خمیر پیراشکی:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، به هم می زنیم البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم. جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته، مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
 

نکته: اگر زمان کافی برای تهیه این غذا ندارید می توانید از خمیرهای آماده که در فروشگاه ها موجود است، استفاده کنید.


روش تهیه پیراشکی گوشت:

پیاز را به همراه فلفل دلمه ای خرد کرده تفت می دهیم و کمی بعد قارچ را به آن اضافه می کنیم. کمی بعد وقتی پیازها طلایی شدند و فلفل و قارچ هم کمی رنگ خود را از دست دادند، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوشت هم تفت داده شود.

سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و دقایقی بعد رب را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که خوب بپزد.

کمی که به تمام شدن آب مخلوط مانده بود، سبزی خرد شده و پودر سیر را نیز به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب این مایع تمام شود و آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.

 

روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره می گذاریم و کمی پنیر پیتزا نیز روی آن می ریزیم. دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.


روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.
 


نکات تغذیه ای
این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.


برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ کردنی با حرارت متوسط استفاده کنید. حرارت بالا ترکیبات روغن را تغییر داده و با دود کردن روغن ترکیبات سرطان زائی درروغن تشکیل می شود. پس با تهیه غذاهای سالم سلامتی خود و را تضمین کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7728 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ دي بازدید: 6707 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیراشکی نروژی- مناسب برای پیک نیک ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
2 طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
3 چربی های ترانس را بشناسید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
4 غذاهایی که شما را عصبانی می‌کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر
5 طبیعی‌ چاق شوید ۱۳۹۲ شنبه ۱۳ مهر
6 خوراکی های مجردی برای نوروز 92 ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳۰ اسفند
7 کنترل تغذیه نوجوانان ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند
8 آیا زن ها شکموتر از مردها هستند؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
9 بدترین خوراکی‌هایی که باعث اضافه وزن می‌شوند ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  مواد غذایی که بدن را سم زدایی می کنند اگر می خواهید وزنتان را کاهش دهید و یا به انرژی بی...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.