مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران:
10 درصد نان‌ها جوش شیرین دارند/ وزارت بهداشت پیگیری کند


مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با وجود ممنوعیت مصرف جوش شیرین در نان، 10 درصد نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند که پیگیری آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

به گزارش لقمه، علی قنبری، معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: استفاده از جوش شیرین در تولید نان مجاز نیست و وزارت بهداشت آن را ممنوع اعلام کرده است و این مساله از طریق مراکز بهداشت پیگیری می‌شود.

وی افزود: براساس بررسی‌های صورت گرفته و آمارهای مرکز پژوهش غلات شرکت‌ بازرگانی دولتی ایران، در تعدادی از واحد‌های نانوایی از جوش شیرین استفاده می‌شود که این موضوع در دستگاه‌های نظارتی به ویژه وزارت بهداشت در حال بررسی است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تایید آمارهای ارائه شده از سوی سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه در خصوص ظرفیت تولید خمیر مایه ادامه داد: نمی‌توان مدعی شد که 50 درصد ظرفیت تولیدی نان در کشور به صورت کامل از جوش شیرین استفاده می‌کنند، چراکه برخی از نانوایی‌ها در روستاها از خمیر ترش به عنوان مخمر در تولید نان استفاده می‌کنند. از سوی دیگر نیز ممکن است جوش شیرین در مابقی صنایع نیز مصرف داشته باشد که باید آن را ارزیابی کرد.

قنبری گفت: گرچه برخی از نانوایی‌ها در کشور از جوش شیرین علی‌رغم ممنوعیت استفاده می‌کنند اما نمی‌توان آمار آن را 50 درصد اعلام کرد.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس بررسی‌های صورت گرفته مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران حدود هفت تا 10 درصد نانوایی‌ها آن هم در تولید برخی از انواع نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7834 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن بازدید: 1823 ساعت: 10:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 خبر مهم معاون پزشکیان درباره تامین دارو ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس