مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران:
10 درصد نان‌ها جوش شیرین دارند/ وزارت بهداشت پیگیری کند


مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با وجود ممنوعیت مصرف جوش شیرین در نان، 10 درصد نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند که پیگیری آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

به گزارش لقمه، علی قنبری، معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: استفاده از جوش شیرین در تولید نان مجاز نیست و وزارت بهداشت آن را ممنوع اعلام کرده است و این مساله از طریق مراکز بهداشت پیگیری می‌شود.

وی افزود: براساس بررسی‌های صورت گرفته و آمارهای مرکز پژوهش غلات شرکت‌ بازرگانی دولتی ایران، در تعدادی از واحد‌های نانوایی از جوش شیرین استفاده می‌شود که این موضوع در دستگاه‌های نظارتی به ویژه وزارت بهداشت در حال بررسی است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تایید آمارهای ارائه شده از سوی سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه در خصوص ظرفیت تولید خمیر مایه ادامه داد: نمی‌توان مدعی شد که 50 درصد ظرفیت تولیدی نان در کشور به صورت کامل از جوش شیرین استفاده می‌کنند، چراکه برخی از نانوایی‌ها در روستاها از خمیر ترش به عنوان مخمر در تولید نان استفاده می‌کنند. از سوی دیگر نیز ممکن است جوش شیرین در مابقی صنایع نیز مصرف داشته باشد که باید آن را ارزیابی کرد.

قنبری گفت: گرچه برخی از نانوایی‌ها در کشور از جوش شیرین علی‌رغم ممنوعیت استفاده می‌کنند اما نمی‌توان آمار آن را 50 درصد اعلام کرد.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس بررسی‌های صورت گرفته مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران حدود هفت تا 10 درصد نانوایی‌ها آن هم در تولید برخی از انواع نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7834 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن بازدید: 1995 ساعت: 10:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رونمایی از بسته جدید حمل‌ونقلی تهران/گامی به سوی رکوردی تازه ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱ اسفند
2 ۵ غربالگری سرطان که باید انجام شود ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
4 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
5 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
8 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
9 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
11 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
نوشیدنی های ضدپیری با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.