روش تهیه شیرینی دانماركی خانگی


شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که بد نیست تجربه تهیه آن را نیز در منزل داشته باشید.

مواد لازم برای خمیر :

آرد                      700 تا 750 گرم
خمیر مایه            3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم             1 پیمانه
تخم مرغ              3 عدد
شکر                   110 گرم
روغن مایع           1 پیمانه
زعفران آبشده      نصف قاشق چایخوری
وانیل                 نصف قاشق چایخوری
 


مواد لازم برای کرم :

گلاب                              1 پیمانه
شیر                               1 پیمانه
شکر                               220 گرم
آرد                                 85 گرم ( حدودا 8 قاشق غذاخوری )
وانیل                              1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رومال شیرینی :

زرده تخم مرغ                   1 عدد
شکر دانه درشت و کنجد به میزان لازم
 


طرز تهیه :

اول از همه کرم را آماده می کنیم.

آرد و شکر و وانیل را مخلوط کرده و به تدریج شیر و گلاب را اضافه کرده و وقتی یکدست شد، روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشود.

آرد را الک کرده و شكر را اضافه می كنیم و بعد هم بقیه مواد را. سپس آنقد ورز می دهیم كه دیگر نچسبد.

بعد چانه چانه می كنیم و باوردنه صاف کرده و كرم را می ریزیم و رول می كنیم.

سپس مواد رویش را كه آماده كردیم روی آن می مالیم و در داخل مایكرو كانوكشن ١٧٠ درجه به مدت ١٧ دقیقه می گذاریم.

اگر خواستید از فر استفاده کنید، با دمای ١٨٠ درجه، ١٥ تا ٢٠ دقیقه بگذارید.

 

دستور تهیه از : سعیده هداوند

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7852 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 3665 ساعت: 6:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش آب کردن شکلات تخته ای ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
2 ماکارون شکلاتی، کوچولو و خوشمزه برای نوروز ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
3 شیرینی‌فروشی؛ بهترین شغل دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


مهندس میرزایی

عالی بود لذت بردیم
فرزانه

خیلی ممنون، جالب بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.