روش تهیه شیرینی دانماركی خانگی


شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که بد نیست تجربه تهیه آن را نیز در منزل داشته باشید.

مواد لازم برای خمیر :

آرد                      700 تا 750 گرم
خمیر مایه            3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم             1 پیمانه
تخم مرغ              3 عدد
شکر                   110 گرم
روغن مایع           1 پیمانه
زعفران آبشده      نصف قاشق چایخوری
وانیل                 نصف قاشق چایخوری
 


مواد لازم برای کرم :

گلاب                              1 پیمانه
شیر                               1 پیمانه
شکر                               220 گرم
آرد                                 85 گرم ( حدودا 8 قاشق غذاخوری )
وانیل                              1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رومال شیرینی :

زرده تخم مرغ                   1 عدد
شکر دانه درشت و کنجد به میزان لازم
 


طرز تهیه :

اول از همه کرم را آماده می کنیم.

آرد و شکر و وانیل را مخلوط کرده و به تدریج شیر و گلاب را اضافه کرده و وقتی یکدست شد، روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشود.

آرد را الک کرده و شكر را اضافه می كنیم و بعد هم بقیه مواد را. سپس آنقد ورز می دهیم كه دیگر نچسبد.

بعد چانه چانه می كنیم و باوردنه صاف کرده و كرم را می ریزیم و رول می كنیم.

سپس مواد رویش را كه آماده كردیم روی آن می مالیم و در داخل مایكرو كانوكشن ١٧٠ درجه به مدت ١٧ دقیقه می گذاریم.

اگر خواستید از فر استفاده کنید، با دمای ١٨٠ درجه، ١٥ تا ٢٠ دقیقه بگذارید.

 

دستور تهیه از : سعیده هداوند

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7852 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 3716 ساعت: 6:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش آب کردن شکلات تخته ای ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
2 ماکارون شکلاتی، کوچولو و خوشمزه برای نوروز ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
3 شیرینی‌فروشی؛ بهترین شغل دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


مهندس میرزایی

عالی بود لذت بردیم
فرزانه

خیلی ممنون، جالب بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.