شکلات مرغوب را چگونه بشناسیم؟


دکتر آراسب دباغ مقدم می گوید چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم، تا حدود زیادی می توانیم محصول سالم را از ناسالم تشخیص دهیم.

به گزارش لقمه، بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه های حرفه ای سازمان غذا و دارو آنها را رصد کنند، اما دکتر آراسب دباغ مقدم می گوید چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم، تا حدود زیادی می توانیم محصول سالم را از ناسالم تشخیص دهیم. در این میان به 3 محصول پرمصرف که شبهات زیادی برای تشخیص سلامت وجود دارد (شکلات، عسل و روغن زیتون) اشاره می کنم:

شکلات مرغوب از کره کاکائو و پودر کاکائو درست می شود. گاهی برخی از تولیدکنندگان به جای کره کاکائو که گرانقیمت است، از روغن های گیاهی جایگزین استفاده می کنند و روی بسته بندی محصولشان درج می کنند. این کار تخلف نیست چون تولیدکننده یک محصول با کیفیت پایین تر و با قیمت ارزان تر تولید کرده و مصرف کننده می تواند آگاهانه آن را انتخاب کند.


اگر تولیدکننده روی محصول خود ننویسد که از کره کاکائو استفاده نکرده، تخلف است. معمولا به شکلات های قنادی کره کاکائو نمی زنند.

تخلف بعدی به این صورت است که پودر کاکائو کم و به جای آن شکر فراوان استفاده می کنند، باید دقت داشته باشید شکلات های باز عموما کره کاکائو ندارند و شکر فراوانی در آنها به کار رفته است. راه تشخیص این است که شکلات مرغوب در دهان بلافاصله آب می شود چون کره کاکائو در دمای 37 درجه ذوب می شود. درحالی که تصور عامه مردم این است که شکلات مرغوب باید سفت باشد و زود آب نشود.

بسیاری از شکلات های نامرغوب در آفتاب نیز آب نمی شود. از طرف دیگر، رنگ شکلات تقلبی کدر است ولی شکلات سالم براق است و چون شکر زیادی ندارد، باید ته مزه تلخی داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 7892 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند بازدید: 2211 ساعت: 9:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
6 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
8 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.