اقدام بشردوستانه هتل سوئیسی


یک هتل در سوئیس برای هشدار به مشتریان خود در دور نریختن غذایشان روش جدیدی به کار گرفته است. او از تصاویر کودکان آفریقایی برای عدم اتلاف غذاها استفاده کرده است.

به گزارش لقمه،  هتلی در سوئیس با استفاده از نمایش تصاویر تکان‌دهنده کودکان آفریقایی سعی کرده از اتلاف مواد غذایی توسط مشتریانش خودداری کند. «بریگیته هلر»، مدیر هتل چهار ستاره «Monopol» در بخش لوسرن در مرکز سوئیس، می‌گوید که در هتل او مواد غذایی زیادی به هدر می‌رود و او نمی‌تواند نسبت به این اتفاق بی‌اعتنا باشد. نتیجه این احساس مسئولیت خانم هلر تبدیل به تابلویی شد با عکس کودکان قحطی‌زده آفریقایی به علاوه یک جمله که به زبان انگلیسی در پایین آن نوشته بود: «صبح بخیر مهمانان عزیز. به دلایل اخلاقی و معنوی ما در سوئیس غذاها را دور نمی‌ریزیم. لطفا غذایی را در بشقابتان بریزید که مطمئنید آن را میل می‌کنید. به خاطر درک و شعورتان سپاسگزاریم.»

در ادامه این مطلب آمده است: «کودکان در آفریقا به خاطر سوءتغذیه می‌میرند و مردم در سوئیس غذاها را اسراف می‌کنند و دور می‌ریزند. این اتفاق در این کشور به لحاظ اخلاقی و معنوی قابل قبول نیست.» زیر عکس یکی از کودکان بینوا هم این مطلب حک شده است: «کمک، کمک... سپاسگزاریم برای ساختن جهانی بهتر. مدیریت هتل» و پایین تصویری که کودک و کرکس هر دو در قاب تصویر گرسنه هستند هم اینگونه نوشته است: «کرکس منتظر است که کودک هر چه زودتر بمیرد!»

مدیریت متعهدانه این خانم نتایجی هم دربرداشته است. بر اثر مدیریت خانم هلر مشتریان چینی، باقی‌مانده غذای خود را بسته‌بندی می‌کنند و همراه خود می‌برند. هلر خود درباره این طرحش می‌گوید: «دیدن اینکه چه مقدار غذا روزانه اتلاف می‌شود، واقعا مرا آزار می‌دهد. ما باید مردم را آگاه کنیم و باید تصاویر کودکانی که در اثر گرسنگی در حال مرگ هستند را به آن‌ها نشان بدهیم.»

خانم هلر در ادامه درباره واکنش‌های احتمالی مشتریانش می‌گوید: «من به هیچ وجه نگران این نیستم که با این کار توریست‌هایی که به هتلم می‌‎آیند، اذیت یا دلزده شوند. من دارم برای متفاوت بودن تلاش می‌کنم و هرچند نمی‌توانم جهان را تغییر بدهم؛ اما این یک شروع است.» هلر نه تنها از این اقدامش راضی است که آن را وظیفه خود می‌داند: «من تشخیص دادم که با برنامه‌ریزی می‌توانم خیلی چیزها را تغییر بدهم. من این را وظیفه انسانی خودم می‌دانستم که کاری برای بشریت انجام دهم و این دقیقا همان کاری است که باید انجام می‌دادم.»

 بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مجله مهر

کد: 8076 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2016 ساعت: 12:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد
2 معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
3 داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي
4 مصرف گوشت سگ و گربه در سوییس ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...