مواد غذایی تخریب کننده کلیه


پزشکان می‌گویند برخی از محصولات غذایی می‌توانند کلیه را از بین ببرند.

به گزارش لقمه، فسفات‌ها( نمک‌های اسید فسفریک) که به طور مصنوعی به شیر یا به محصولات غلات اضافه می‌شوند سطح فسفر در خون را افزایش می‌دهند.

اثر فسفات‌های مصنوعی افزوده شده به محصولات غذایی در مقایسه با فسفات مصنوعی افزوده شده به محصولات غذایی در مقایسه با فسفات‌های طبیعی قوی‌تر است و این باعث آسیب دیدن کلیه‌ها می‌شود.

فسفر برای بدن مهم است، چرا که به شکل گیری پایه و اساس DNA و RNA کمک می‌کند. اما فسفات بیش از حد باعث می‌شود عروق خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهند، قلب بزرگ شود و استخوان‌ها آسیب ببینند. به نوبه خود سطح بالای فسفر برای بیماران مبتلا به مشکلات کلیوی خطرناک است. در ضمن فسفر بالا می‌تواند بطور کلی به سلامت افراد صدمه وارد کند.

این یافته‌ها در نتیجه تجزیه و تحلیل سوابق پزشکی بیماران در طی سال‌های 2003 تا 2006 بدست آمد. دانشمندان رژیم غذایی افراد و ترکیب خون آنها را بررسی کردند.

در افرادی که به طور فعال محصولات لبنی و محصولات غلات با فسفات‌های اضافه شده به آنها مصرف می‌کردند، جهش سطح فسفر در خون آنها مشاهده شد. در ضمن وضع کلیه‌ها ارتباط مستقیم با غلظت فسفر در خون آنها داشت.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 8172 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 1206 ساعت: 4:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
4 ایراد وزارت کشاورزی به سیاست بانک مرکزی در تامین ارز کالای اساسی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 پزشکانی را که وجه نقد می گیرند معرفی کنید ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۲ مهر
6 ۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانی‌ها سنگ کلیه دارند/ توصیه متخصص تغذیه و رژیم درمانی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
7 نقش کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه ۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
10 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.
مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.