همه چیز درباره رستوران محمدرضا هدایتی؛
از سرو غذای سیستان و بلوچستانی تا سفارش غذا برای خیریه


یکی از اصلی ترین تفریحات مردم کشور ما گذشته از خوب یا بد بودن آن رستوران رفتن است باید سعی کرد رستوران های خوب را شناخت تا یک تفریح چند ساعته به بیماری حتی چندین ساله مبدل نشود.

به گزارش لقمه، محمدرضا هدایتی بازیگر و خواننده ایرانی معتقد است :«باید فرهنگ غذای سالم خوردن را به مردم آموخت، وقتی تغذیه درست داشته باشی، روان آرام تری داری و فکر های بهتری هم خواهید کرد و در زندگی هم سلامت بهتر روحی و روانی و جسمی بهتری خواهید داشت.»

اکنون رستورانی در تهران، پایتخت ایران راه اندازی کرده که تمام سعی هدایتی و پرسنل رستوران در پختن غذای سالم و در اختیار مردم قرار دادن است . رستورانی به نام «لندو» که در آن می توانی غذای سالم صرف کنی و اگر دلت خواست کار خیر انجام دهید.

هدایتی می گوید: «مردم می آیند رستوران ما که از غذای خانه کمی دور شوند ولی ما باز به آنها غذای خانگی می دهیم ، با این تفاوت که غذای خانه ما با غذای خانه آنها فرق دارد ، این را مشتری های سیستان و بلوچستانی متوجه می شوند ، چون اصل غذاهای ما از انواع غذاهای آن دیار است.»

محمدرضا هدایتی این جملات را با این جمله تاکیدی تکمیلی که غذاهایمان از نوع غذاهای سیستانی و بلوچستانی است زیرا خود اهل و متولد آن منطقه هستم ادامه داد: جوان هایمان این روزها زیاد رستوران می روند اما توجه آنها بیشتر به غذاهای فست فودی است در حالی که اگر توجه بیشتری به سلامت خود داشته باشند حتما از این نوع غذاها کمتر استفاده می کنند زیرا سرطان زا بوده و از سوی دیگر اضافه وزن نیز ایجاد می کند.

هدایتی با بیان اینکه خود رستوران رفتن را زیاد دوست ندارد گفت: تنها انگیزه ای که باعث شد رستوران بزنم این بود که فضایی ایجاد کنم  تا اگر خانواده ها و مردم بخواهند روزی یا شبی را بیرون از خانه غذا صرف کنند رستورانی باشد که غذای سالم مقابل آنها قرار دهد و تغذیه سالمی داشته باشند. البته باید تاکید کنم رستوران «لندو»  تنها رستوران سالم تهران نیست ولی می توانم ادعا کنم که همه پرسنل آن دلسوزانه دلشان می خواهد بهترین غذا را با بهترین کیفیت و سلامت در اختیار مشتری قرار دهند. در هیچ کدام از خوراکی های رستوران ما مواد صنعتی، سوسیس و کالباس استفاده نمی شود ، گوشت را به روز می خریم ، روغن را زود عوض می کنیم.

 هدایتی در پاسخ به این سوال که در میان اسامی غذاهایی که در رستوران شما طبخ می شود نام هایی وجود دارد که کمتر شنیده ایم چون شناختی از غذاهای منطقه سیستان و بلوچستان زیاد نداریم، چنین توضیح داد : کشک زابلی نام یکی از غذاهای ماست، که نوعی سوپ است و همه ی مواد غذایی را دارد و در زابل به عنوان صبحانه و نهار و شام  از آن استفاده می شود.

هدایتی اضافه کرد: در کنار غذاهای محلی غذاهایی که نام آشنا هم هستند وجود دارد مثل همبرگر ، ولی همبرگرهای ما دست ساز هستند و با فرمول خاص «لندو» پخته می شوند که از پرطرفدارترین غذاهای رستوران هم هستند.

محمدرضا هدایتی با بیان اینکه "دوست دارم از همه اقشار جامعه در رستورانم حضور داشته باشند ، برای همین قیمت ها را به تناسب توان قشرهای مختلف تعیین کرده ایم، ادامه داد :از مشتریان ثابت ما  کارگرهای ساختمانی که در محدوده رستوران کار می کنند هستند برای آنها غذاهای خانگی طبخ می کنیم ، زیرا قیمت غذاهایی چون استیک و پیتزا ها کمی بالاست.

وی با  تاکید براینکه ما بچه هایمان را از همان ابتدا باید طوری تربیت کنیم که ذائقه شان به سمت غذاهای سالم برود گفت: «ما ایرانی ها یک ضرب المثل داریم که می گوید «از کوزه همان برون تراورد که دراوست.» کوزه ی ما معده مان است هر چیزی که درآن بریزیم بعدا نتیجه اش را میبینیم . نتیجه غذاهای صنعتی و فست فودی سرطان است باید در فرهنگ تغذیه خودمان تجدید نظر کنیم و به سمت غذاهای سالم تر برویم.  تلاش من این است به سهم خودم عادت های غذایی مردم را اصلاح کنم چون جامعه ما نیاز به مردم سالم و با نشاط دارد.»

 

«لندو» نام یک خوراک سیستان و بلوچستانی است

هدایتی از اینکه چرا عنوان لندو را برای رستورانش انتخب کرده است گفت :«همان طور که گفتم  اهل سیستان و بلوچستان هستم و تعصب  خاصی به زادگاهم دارم . «لندو» نام یک نوع شیرینی سیستانی است که از ترکیب گندم برشته شده ، خرما و کنجد درست می شود که  در رستورانمان همراه چای سرو میشود . نام لندو یک کنجکاوی برای مخاطب ایجاد می کند که می خواهد بداند لندو به چه معنی است و همین توضیح دادن معنای لندو باعث می شود کمی از فرهنگ سیستان و بلوچستان بداند. غذاهای محلی در حال فراموشی است باید دست به دست هم داد با جایگزین کردن غذاهای محلی به جای فست فودها عادات غذایی را تغییر دهیم. اگر یک انسان از کودکی ازلحاظ غذایی عادت به سالم خوردن پیدا کند  دیگر به سراغ غذاهای مضر نمی رود .»

 

اینجا غذای جسم و غذای روح با هم سرو میشود

هدایتی از طرح جدیدی که به تازگی در رستورانش اجرایی شده است نیز اینگونه گفت :  « در این رستوران یک طرح خیریه اجرا می شود ، هر کسی که اینجا غذا بخورد می تواند تعدادی غذا هم برای خیریه سفارش دهد که دراین صورت هم غذای خودش شامل 20 درصد تخفیف می شود هم غذایی که برای خیریه سفارش داده است به نفع خیریه پرداخت می شود .

وی با بیان این جمله در ادامه افزود : در رستوران لندو به روی همه باز است ، کودکان کاری هستند که اینجا را یاد گرفته اند و هر روز  به رستوران ما می آیند  و غذای خود را مهمان من و دوستانم هستند . امیدوارم با حمایت مردم از این طرح خیریه خیلی هدفمندتر به نیازمندان کمک کنیم  و در واقع شرکت در کار خیر نوعی کمک به خود است.

او در مورد این که چرا تصمیم به اجرای این طرح خیریه در لندو گرفته است گفت: «خیریه کاری است که حال مرا خوب می کند از قدیم گفته اند تو نیکی می‌کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز، من هم سعی می کنم کار خیر کنم بدون منت و اگر کار خیری انجام می دهم فراموشش کنم .بعضی وقت ها هست که گره ای از کارم باز می شود که شبیه معجزه است، در آن لحظه است که حس می کنم  شاید این معجزه پاسخ کار خیری بود که انجام داده ام . وقتی دست کسی را بی منت بگیری، زمانی که نیاز داری خدا هم دستت را می گیرد . من به عنوان یک بازیگر ، در حساب بانکی خود سرمایه ای ندارم اما این کارهای خیر سرمایه های واقعی زندگی من است و به همه توصیه میک نم کار خیر انجام دهند و باور داشته باشند نتیجه اش را درلحظه ای از زندگی که فکرش را نمی کنند می بینند.»

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برنا

کد: 8203 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 3220 ساعت: 2:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.