نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال برگزار می‌شود


رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در خصوص فراخوان مشارکت و حضور در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش لقمه، دکتر بهروز جنت، رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ، با بیان اینکه نماد حلال معرف سبک زندگی اسلامی و در بر دارنده بالاترین معیارهای کیفیت در میان مسلمانان و ادیان مختلف جهان، امروزه رشد چشمگیر و مقبولیت جهانی یافته است اظهار داشت: ایران اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات حلال، ظرفیت های بزرگی اعم ازکمی وکیفی برای استفاده مسلمانان و غیر مسلمانان سراسر جهان، دارا است.


وی همچنین افزود: در سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال به عنوان بزرگترین نمایشگاه حلال جهان مورخ 27 الی 30 مهرماه سال جاری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.


رئیس مرکز تحقیقات حلال سازما ن غذا و دارو با اشاره به فراخوان مشارکت و حضور در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای حلال که خطاب به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، مدیران عامل همه شرکتها و صنایع غذایی ، دارویی، آرایشی و بهداشتی و مدیران روابط عمومی نهادها و وزارتخانه ها ارسال شده است اهداف نمایشگاه را ارتقای کیفیت و معیارهای حلال ایران در جهان، معرفی توانمندی ها و دستاوردهای محصولات حلال ایران، ارتقای سطح بازرگانی و صادراتی حلال به کشورهای مختلف جهان وارتقای ایران به بالاترین سطح جایگاه در تجارت جهانی حلال معرفی کرد.


لازم به ذکر است متقاضیان می توانند جهت حضور و مشارکت در نمایشگاه با تلفن های 30- 02188447528 ستاد برگزاری دستاورد های بین المللی حلال ایران تماس حاصل نموده و یا به وب سایت halalexpo.ir مراجعه فرمایید.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 8223 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 2552 ساعت: 2:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
11 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.