تشخیص 24 ساعته بیماری تب مالت در ایران


رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی گفت: در زمینه تشخیص بروسلوز (تب مالت) به روش‌های جدید مجهز هستیم و سرعت تشخیص این بیماری در این آزمایشگاه برای ما کمتر از 24 ساعت است.

به گزارش لقمه، مسعود هاشم زاده معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی امروز با بیان اینکه وظیفه بهداشت عمومی و مقابله با بیماری‌ها و بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است گفت: شیوه نامه انتخاب دامپزشکان معین در سطح استان‌ها به نگارش درآمده و براساس این شیوه نامه قرار است دامپزشکان خبره و باسابقه کشور در ساختار دامپزشکی به خصوص در ساختار دامپزشکی قرار گیرند.

وی افزود: شیوه نامه مذکور به استان‌ها ارسال شده و مقرر شده تا پایان شهریور ماه دامپزشکان معین به دامپزشکی کشور معرفی شوند و احتمالا از ابتدای مهر ماه سال جاری از این دامپزشکان در سازمان دامپزشکی کشور استفاده می‌شود.

در ادامه این نشست عادل حقیقی رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی با بیان اینکه در زمینه تشخیص بیماری تب مالت بروسلوز (تب مالت) به روش‌های جدید در این آزمایشگاه مجهز هستیم و سرعت تشخیص این بیماری کمتر از 24 ساعت است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در مورد باقیمانده داروها و مکمل‌های دارویی در گوشت دام و طیور در چه وضعیتی قرار داریم گفت: برنامه پایش برای تشخیص آنتی‌بیوتیک‌ها و مکمل‌های دارویی در گوشت مرغ، ماهیان سرمایی و گرمایی، گوشت قرمز و همچنین عسل به صورت دائم انجام می‌شود و به عنوان طرح پایش ملی همه ساله این کار در سازمان دامپزشکی انجام می‌شود.

وی افزود: آزمایشگاه مرکز ملی تشخیص به عنوان بازوی اجرایی در تشخیص آزمایشات است و در بحث کنترل مالاشیت گرین بسیار فعالیت‌های خوبی را در این مرکز انجام داده‌ایم.

حقیقی با بیان اینکه هیچ گونه اغماضی در نتایج حاصل از آزمایشات صورت نمی‌گیرد بیان داشت: در صورت مشاهده باقیمانده آنتی‌بیوتیک یا سموم بلافاصله به معاونت سازمان اطلاع داده می‌شود و در فارمی که مورد، تشخیص داده شده کارهای مقابله با آن انجام می‌شود و برخورد قانونی با آن صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که مواد غذایی سالم سر سفره مردم آورده شود و سفره مردم بدون مخاطره باشد گفت: در سال‌های اخیر در بحث باقیمانده داروها بسیار پشرفت‌های شگرفی انجام داده‌ایم و روش‌های تشخیص بقایای دارویی، آنتی‌بیوتیک، سموم و رنگ‌های مصنوعی براساس روش‌های استاندارد دنیا انجام می‌شود.

وی بیان داشت: بحث پایش آنتی‌بیوتیک‌ها به طور دائم انجام می‌شود و محصولات تولیدکنندگانی که ادعای تولید محصول ارگانیک یا مرغ ارگانیک را دارند دراین آزمایشگاه دائما پایش می‌شود.

حقیقی افزود: از اول سال تاکنون 639 مورد آزمایش در ارتباط با بقایای دارویی انجام شده اما به نتایج حاصل از این آزمایشات اشاره نکرد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8231 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور بازدید: 2375 ساعت: 1:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
10 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
11 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.