رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
برای پیشگیری از آنفلوانزا از مرغداری‌های بومی و صنعتی نمونه‌برداری می‌شود


رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: از روز شنبه نمونه‌برداری سراسری از واحدهای بومی و صنعتی پرورش مرغ برای پیشگیری از آنفلوانزا آغاز می‌شود.

به گزارش لقمه، مهدی خلج رئیس سازمان دامپزشکی کشور در همایش گرامیداشت 60 سالگی پرورش مرغ تخم‌گذار ایران با اشاره به شیوع آنفلوانزا در ماه‌های اخیر و کنترل آن اظهار داشت: سال 2015 میلادی به لحاظ آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در دنیا وضعیت ناآرامی داشت، به طوری که اخیرا کشور آلمان با آن درگیر شده است.

وی افزود: البته با توجه به اقدامات و هماهنگی‌ دولت و مردم، شیوع آنفلوانزا در بین جمعیت بومی برخی مناطق کشور به خوبی کنترل شد و ما از آن مرحله عبور کردیم.

خلج تصریح کرد: کشور آمریکا درگیری بسیار زیادی با آنفلوانزای پرندگان داشت، به طوری که مرغ بومی 15 ایالت آن گرفتار آنفلوانزا شد و همچنین در 21 ایالت آن پرندگان وحشی و اهلی را این ویروس در بر گرفت.

وی تصریح کرد: در این کشور 3.3 میلیارد دلار خسارت به صنعت مرغ این کشور در اثر شیوع آنفلوانزا وارد شد که 1.7 میلیارد دلار آن در عرصه بوقلمون و مرغ تخم‌گذار بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هشدار داده می‌شود که امسال یک سال استثنایی در انتشار آنفلوانزا خواهد بود، تصریح کرد: بنابراین ما باید کاملا مراقب باشیم، تا مجدد درگیر این بیماری نشویم. صنعت مرغ ما مجدد درگیر این بیماری نشود و به همین دلیل از روز شنبه نمونه‌برداری از 325 واحد تولید مرغ روستایی و 1100 واحد پرورش مرغ صنعتی را آغاز خواهیم کرد و انتظار داریم که همکاری لازم با سازمان دامپزشکی صورت گیرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: بنابراین از دست‌اندرکاران این صنعت در بخش بومی و روستایی و همچنین از دست‌اندرکاران واحد بومی و صنعتی خواستاریم که اگر موردی دیده شد، بلافاصله گزارش دهند.

خلج تصریح کرد: عوامل بیماری‌زا مرز نمی‌شناسند، بنابراین باید در کنترل بیماری‌ها به یک انضباط و انسجام بهداشتی برسیم.

وی تصریح کرد: شعار مقامات عالی کشور برای خروج از رکود و تورم پویایی و تحرک در صادرات غیرنفتی است. حال اگر ما در صادرات شرط لازم که همان شرط بهداشتی است را رعایت نکنیم حتی یک کیلوگرم از محصولات تولیدی خودمان را به هیچ کشوری نمی‌توانیم صادر کنیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سازمان دامپزشکی کشور موافقت‌نامه‌های بهداشتی با عراق، آذربایجان، ارمنستان و پاکستان امضا کرده و در شرف امضای موافقتنامه‌های بهداشتی با کشور چین، فرانسه و استرالیا هم هستیم.

وی اظهار داشت: روس‌ها بسیار در پروتکل‌های بهداشتی که با کشورهای دیگر امضا می‌کنند سخت‌گیر هستند، البته تاکنون مقداری میگو به روسیه صادر شده است.

وی با اشاره به کد IR برای صادرات اظهار داشت: به هشت کشتارگاه کشور کد IR داده شده و اگر قرار باشد، طیور به کشورهای دیگر صادر شوند، قطعا کشتار آنها در این کشتارگاه‌ها خواهد بود.

خلج با تأکید بر اینکه صادرات از حالت سنتی و پیله‌وری باید به تجاری و علمی تبدیل شود، گفت: بزرگترین نقصی که ما داریم این است که منطق بازار را نمی‌شناسیم و با معیارهای آن رفتار نمی‌کنیم.

وی تصریح کرد: پایش برای تخم‌مرغ کشور انجام شده و 32 آلاینده آن ارزیابی شده که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد، ما وضعیت خوبی برخوردار هستیم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8250 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر بازدید: 1895 ساعت: 3:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
4 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
5 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
6 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
7 سوء مدیریت مراکز متعدد تصمیم گیرى مرغداران گوشتى را به ورشکستگى رسانده است ۱۳۹۹ جمعه ۱۲ ارديبهشت
8 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
9 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
غذاهای سالم را بشناسید برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.