وی با بیان اینکه افزایش قیمت برای اجرایی شدن باید به سازمان تنظیم بازار ابلاغ شود، افزود: متاسفانه علیرغم تصویب افزایش 13 درصدی قیمت برخی محصولات لبنی (شیر، ماست و پنیر) آقای شریعتمداری معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را ابلاغ نمیکند.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه علت امتناع از ابلاغ افزایش 13 درصدی قیمت محصولات لبنی کنترل تورم و مسائلی از این قبیل است، تصریح کرد: اگر دولت قصد ابلاغ مصوبه 13 درصدی افزایش قیمت محصولات لبنی را ندارد، به دامداران یارانه تولید بپردازد.
مقدسی بیان داشت: دامداران به ازای تولید هرکیلوگرم شیرخام مبلغ 300 تومان متضرر میشوند.
وی با ابراز ناراحتی از ضرر و زیان دامداران به ازای تولید شیرخام گفت: تولیدکنندگان شیرخام راضی نیستند،شیرخام را با قیمت کمتر از قیمت تمام شده بفروشند و این کار شرعا حرام است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گفت: کنترل تورم از جیب تولیدکننده نیست و این کار به تولید صدمات جبرانناپذیری وارد میکند.
مقدسی بیان داشت: در حالی که حقوق و دستمزد کارگران و همچنین هزینههای تولید افزایش یافته، بر روی قیمت شیرخام هیچگونه افزایش قیمتی اعمال نشده است.
وی افزود: صاحبان صنایع لبنی مانع افزایش قیمت محصولات لبنی میشوند چون صادرات آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.
مقدسی با بیان اینکه 10 درصد تولیدات محصولات لبنی کارخانجات صادر میشود بیان داشت: صاحبان صنایع لبنی برای کسب سود صادرات، 90 درصد تولید کشور را فدا کردهاند.
وی در پاسخ به این سؤال که صنایع لبنی به علت عدم کشش بازار تمایلی به افزایش قیمت ندارند،چرا شما بر ابلاغ مصوبه افزایش 13 درصدی قیمتها پافشاری میکنید،گفت: با ابلاغ افزایش قیمت سازمان حمایت مکلف به اجرای مصوبه میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی تصریح کرد: حتی در جلسهای که انجمن صنفی و اتحادیه دامداران با صنایع لبنی داشتند ما به آنها اعلام کردیم اگر نگران جذب محصولات توسط بازار هستید،تولیدکنندگان شیرخام حاضرند افزایش قیمت شیرخام را به طور پلکانی اجرایی کنند.
مقدسی گفت: وزارت جهاد متولی تولید است و ابزاری برای کنترل بازار ندارد در حالی که ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت در تعیین قیمتها تإثیرگذارند.