جایگاه یازدهم ایران در تولید گندم جهان در گزارش فائو


فائو در جدیدترین گزارش از افزایش 100 هزار تنی تولید غلات ایران در سال زراعی امسال خبر داد و اعلام کرد تولید گندم ایران بدون تغییر در سطح 14 میلیون تن باقی می‌ماند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) در جدیدترین سری گزارش‌های چشم‌انداز غذایی جهان به بررسی تولید محصولات کشاورزی ایران در سال زراعی امسال که در مهر ماه به پایان رسید، پرداخته است.

بر اساس گزارش این نهاد بین‌المللی، تولید غلات ایران در سال جاری به 20.2 میلیون تن رسیده است که نسبت به سال گذشته 100هزار تن افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین، واردات غلات ایران طی سال جاری نسبت به سال قبل تغییری ندارد و در سطح 12.2 میلیون تن باقی می‌ماند.

* عدم تغییر تولید گندم

گندم مهمترین غله تولیدی در ایران است که بر اساس گزارش فائو تولید آن با پایان سال زراعی امسال بدون تغییر نسبت به پارسال به 14 میلیون تن می‌رسد. تولید گندم ایران در سال زراعی گذشته نیز 14 میلیون تن برآورد شده است.

ایران همانند سال گذشته در سال جاری در رتبه یازدهم جهان به لحاظ تولید گندم قرار دارد.

بر اساس پیش‌بینی فائو، اتحادیه اروپا با تولید 154.5 میلیون تن گندم طی امسال رتبه نخست جهان و چین با 129.9 میلیون تن و هند با 88.9 میلیون تن به ترتیب در رتبه های اول و سوم قرار می‌گیرند. تولید گندم اتحادیه اروپا در سال جاری 1.6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

روسیه با تولید 59.8 میلیون تن گندم در رتبه چهارم جهان و آمریکا، کانادا، پاکستان، استرالیا، اوکراین، ترکیه و ایران نیز به ترتیب در رتبه‌های پنجم تا یازدهم از این نظر قرار دارند.

* افزایش 100 هزار تنی تولید برنج

برنج دومین غله تولیدی مهم در ایران محسوب می‌شود که بر اساس برآورد فائو تولید آن امسال 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 1.7 میلیون تن می‌رسد. ایران سال زراعی گذشته 1.6 میلیون تن برنج تولید کرده است.

بر اساس این گزارش، تولید جو ایران در سال جاری 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 3.3 میلیون تن می‌رسد. همچنین، تولید ذرت بدون تغییر در سطح 1.3 میلیون تن باقی می‌ماند.

تولید دانه‌های روغنی در ایران نیز همانند سال گذشته در سطح 700 هزار تن باقی مانده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8296 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 2257 ساعت: 4:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت