جایگاه یازدهم ایران در تولید گندم جهان در گزارش فائو


فائو در جدیدترین گزارش از افزایش 100 هزار تنی تولید غلات ایران در سال زراعی امسال خبر داد و اعلام کرد تولید گندم ایران بدون تغییر در سطح 14 میلیون تن باقی می‌ماند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) در جدیدترین سری گزارش‌های چشم‌انداز غذایی جهان به بررسی تولید محصولات کشاورزی ایران در سال زراعی امسال که در مهر ماه به پایان رسید، پرداخته است.

بر اساس گزارش این نهاد بین‌المللی، تولید غلات ایران در سال جاری به 20.2 میلیون تن رسیده است که نسبت به سال گذشته 100هزار تن افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین، واردات غلات ایران طی سال جاری نسبت به سال قبل تغییری ندارد و در سطح 12.2 میلیون تن باقی می‌ماند.

* عدم تغییر تولید گندم

گندم مهمترین غله تولیدی در ایران است که بر اساس گزارش فائو تولید آن با پایان سال زراعی امسال بدون تغییر نسبت به پارسال به 14 میلیون تن می‌رسد. تولید گندم ایران در سال زراعی گذشته نیز 14 میلیون تن برآورد شده است.

ایران همانند سال گذشته در سال جاری در رتبه یازدهم جهان به لحاظ تولید گندم قرار دارد.

بر اساس پیش‌بینی فائو، اتحادیه اروپا با تولید 154.5 میلیون تن گندم طی امسال رتبه نخست جهان و چین با 129.9 میلیون تن و هند با 88.9 میلیون تن به ترتیب در رتبه های اول و سوم قرار می‌گیرند. تولید گندم اتحادیه اروپا در سال جاری 1.6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

روسیه با تولید 59.8 میلیون تن گندم در رتبه چهارم جهان و آمریکا، کانادا، پاکستان، استرالیا، اوکراین، ترکیه و ایران نیز به ترتیب در رتبه‌های پنجم تا یازدهم از این نظر قرار دارند.

* افزایش 100 هزار تنی تولید برنج

برنج دومین غله تولیدی مهم در ایران محسوب می‌شود که بر اساس برآورد فائو تولید آن امسال 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 1.7 میلیون تن می‌رسد. ایران سال زراعی گذشته 1.6 میلیون تن برنج تولید کرده است.

بر اساس این گزارش، تولید جو ایران در سال جاری 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 3.3 میلیون تن می‌رسد. همچنین، تولید ذرت بدون تغییر در سطح 1.3 میلیون تن باقی می‌ماند.

تولید دانه‌های روغنی در ایران نیز همانند سال گذشته در سطح 700 هزار تن باقی مانده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8296 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 2020 ساعت: 4:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»