رئیس کانون صنایع غذایی ایران عنوان کرد:
صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد


محمدرضا مرتضوی با بیان این مطلب گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، همایش روز جهانی غذا صبح امروز شنبه 25 مهرماه با حضور «دکتر حسن هاشمی» وزیر بهداشت، «دکتر رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو، تعدادی از مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، صاحبان صنایع غذایی و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

«محمدرضا مرتضوی» رئیس کانون صنایع غذایی ایران در همایش روز جهانی غذا گفت: بعضی از دستگاه‌های دولتی ما را تشویق به گران کردن محصولات مان می‌کنند اما باید اشاره داشت که در صورت گران شدن قیمت کالاهای صنایع غذایی دیگر مردم قدرت خرید ندارند.

وی اظهار کرد: صنایع غذای ایران سابقه 100ساله دارد و در منطقه خاورمیانه جزو قدیمی‌ترین صنایع به حساب می‌آید. صنایع غذایی ایران در اشتغال 430 هزار نفر معادل 17 درصد مشاغل کشور نقش دارد.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران ادامه داد: کمتر کشوری در خاورمیانه سابقه صدساله در اصلاح بذر و حفظ نباتات دارد. همچنین سابقه ما در بخش های استاندارد و بهداشت بیش از 50 سال است. قوانین بهداشتی در صنایع غذایی ایران نسبت به سایر کشورها سختگیرانه تنظیم و اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه صنعت غذای کشور دارای دو بخش شناسنامه‌دار و بدون شناسنامه است، گفت: برای تضمین سلامت غذا باید غذا از مزرعه تا سفره مورد پایش قرار گیرد. صنایع تبدیلی بخش کشاورزی به‌خاطر اینکه قوانین سختگیرانه و مجریان امین دارد تکلیف آنها مشخص است اما تکلیف ما از مزرعه شروع می‌شود و بخش زیاد از مشکلات مربوط به صنایع تبدیلی نیست. استفاده از درصد مجاز مواد و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی و باقی‌مانده سموم در موارد دیگر به بخش‌های دیگری از اقتصاد کشور مربوط  است.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه صنعت غذای کشور از نظام توزیع نامناسب رنج می‌برد، گفت: این امر آسیب جدی به مصرف کننده وارد می‌کند و با افزایش قیمت تمام‌شده از قدرت خرید مردم می‌کاهد. بعضی از دستگاه‌ها ما را تشویق به گران کردن محصولاتمان می‌کنند اما باید در نظر گرفت که در صورت گران شدن قیمت کالاهای صنایع غذایی دیگر مردم قدرت خرید ندارند. زمانی که کالا تولید می‌شود تا به دست مصرف کننده برسد شرایط خاص خود را می‌خواهد که وضعیت در حال حاضر رضایت‌بخش نیست اما امیدواریم با کمک دستگاه‌های دولتی نقایص را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: هر چه نظارت بر سلامت غذا بیشتر باشد باید به همان اندازه حفاظت از خود صنعت و غذا نیز افزایش یابد.

رئیس کانون صنایع غذایی ایران در ادامه سخنانش گفت: نمی‌خواهم به‌طور مستقیم انتقاد خود را ابراز کنم؛ اما برای کسب آبرو در صنعت غذا و ساخت یک برند باید سالهای متمادی به مردم خدمت کند تا بتواند اعتماد آنها را جذب کند. اما زمانی که بین دستگاه‌ها اختلاف و ناهماهنگی وجود داشته باشد بزرگترین بازنده و کسی که بیشترین آسیب را می‌بیند مردم و صنایع هستند.

وی درخواست کرد: از مسئولین کشور می‌خواهم اختلافات بین دستگاه‌ها، تقسیم قدرت و قوانین متضاد را کنار بگذارند.

مرتضوی در پایان گفت: قول می‌دهم با پتانسیل‌های عظیم کشور در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ماه پیشرفت‌های جدی را در صنایع غذایی کشور شاهد باشیم و میزبان سرمایه‌گذاری‌های زیاد خارجی در این بخش باشیم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8316 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر بازدید: 2108 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی محمد حضوری
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.