دیناروند خبر داد:
برگزاری هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها با هدف آموزش به مردم


معاون وزیر بهداشت از برگزاری دهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها، به سرپرستی ستاد مرکزی و مرکز ملی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در زمینه های مختلف خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: دهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها، به سرپرستی ستاد مرکزی و مرکز ملی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در زمینه های مختلف برگزار خواهد شد.


وی گفت: همچنین این برنامه ها با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، 38 مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم  (DPIC)، سازمان نظام پزشکی و انجمن های تخصصی آن، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان آموزش و پرورش، شهرداری ها و بسیاری از ادارات و سازمانهای مرتبط با موضوع، در نخستین هفته آبان ماه سال جاری (سوم تا نهم آبان ماه) با هدف کاهش مرگ و میر ناشی از مسمومیت ها برگزار خواهد شد.


دکتر دیناروند اظهار داشت: بطور کلی موضوعات بر اساس روزهای هفته و نامگذاری هر روز به شرح ذیل است:

یکشنبه 94/8/3: روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی داروها

دوشنبه 94/8/4: روز پیشگیری از مسمومیت ها در اطفال

سه شنبه 94/8/5: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسید کربن

چهارشنبه 94/8/6: روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی

پنجشنبه 94/8/7: روز پیشگیری از بروز مسمومیت با سموم دفع آفات، مواد شیمیایی

جمعه 94/8/8: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گزیدگی ها
 

شنبه 94/8/9: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد
 

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: شعار هفته پیشگیری از مسمومیت ها به دلیل شیوع مسمومیت دارویی در کشور در سال جاری: " با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم! " می باشد.

وی هدف از برگزاری این هفته را اطلاع رسانی و آموزش مردم به منظور انجام اقدامات عملی برای پیشگیری از بروز مسمویت ها عنوان کرد.

دکتر دیناروند در پایان یاد آور شد: مسمومیت ها چه عمدی و چه اتفاقی قابل پیشگیری است و آموزش و افزایش سطح آگاهی مردم بهترین راهکار پیشگیری از بروز مسمومیت به شمار می رود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8348 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲ آبان بازدید: 2726 ساعت: 7:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
3 تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
4 پذیرایی از خبرنگاران با آب «دماوند» در نشست خبری دکتر دیناروند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر
5 موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
6 عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 پروانه آب معدنی «دماوند» لغو شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
10 تعیین استاندارد برای آبلیموهای صنعتی طبیعی و کنسانتره ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه كنید روزی كه با بی‌حوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نه‌تنها بی‌حوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگی‌تان اثر می‌گذارد بلكه می‌تواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.