مدیرعامل بانک کشاورزی: طلب گندمکاران پرداخت شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: طلب کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم به طور کامل پرداخت شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مرتضی شهیدزاده با اشاره به اینکه پس از 10 سال طرح خرید تضمینی گندم مجدد به این بانک واگذار شد، گفت: طلب کشاورزان بابت خرید تضمینی در کوتاه ترین زمان ممکن به طور کامل پرداخت شد.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نظام بانکی در سال جاری هشت میلیون و 80 هزار تن گندم از کشاورزان سراسر کشور به صورت تضمینی خریداری و 9 هزار و 389 میلیون تومان براساس روشی که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی و حمایت بانک مرکزی و نظام بانکی تدوین شد تا اواسط مهر کل منابع مالی مورد نیاز تامین شد و هم اکنون طلب کشاورزان به طور کامل تسویه شده که بی سابقه است.

مدیرعامل بانک کشاورزی افزود: هم به لحاظ وزنی و هم به لحاظ مبلغ مالی در کوتاه ترین زمان برنامه ریزی و بدهی دولت به کشاورزان پرداخت شد.

شهید زاده گفت: امسال سامانه الکترونیکی بانک کشاورزی ویژه خرید تضمینی خرید گندم به گونه طراحی و اجرا شد که به طور لحظه ای وضعیت خرید گندم و پرداخت مبالغ به کشاورزان قابل رصد و تحلیل بود.

رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی افزود: در سال زراعی 93-94 استان خوزستان با 960 هزار تن خرید تضمینی گندم در صدر استان های کشور قرار داشت.

وی افزود: استان های گلستان، فارس و کردستان نیز به ترتیب با 891 ، 744 و 544 هزار تن خرید تضمینی گندم بالاترین تولید و فروش این محصول راهبردی را در کشور از آن خود کردند.

شهیدزاده تصریح کرد: با توجه به اینکه استان کردستان از مناطق کمتر توسعه یافته تلقی می شود اما کشاورزان این استان موفق شدند با تولید بالا رده خود را در کشت گندم ارتقاء دهند.

مدیر عامل بانک کشاورزی خرید تضمینی ذرت و دانه های روغنی با قیمت تضمینی را مهمترین برنامه راهبردی بانک کشاورزی تا پایان سال جاری بیان کرد و گفت: امید داریم با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نظام بانکی بتوانیم مانند گندم در جهت منافع تولیدکنندگان این خرید تضمینی را انجام دهیم.

شهیدزاده همچنین با اشاره به بسته اقتصادی دولت برای نیمه دوم سال جاری گفت: پیشنهاد بانک کشاورزی برای اختصاص مبالغی ویژه خرید ادوات مکانیزاسیون کشاورزی با نرخ پایین تر برای کشاورزان در بانک مرکزی تصویب شده است و پس از ابلاغ کار اعطای این تسهیلات به کشاورزان آغاز می شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :بانک کشاورزی

کد: 8372 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان بازدید: 1878 ساعت: 5:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
6 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
9 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.