میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا


پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به شب یلدا، در کنار میوه‌هایی چون هندوانه و انار تقاضا برای انواع آجیل و تنقلات نیز افزایش می‌یابد که خوشبختانه قیمت آجیل به دلیل عرضه کافی در چند ماه گذشته افزایش چندانی نداشته و اکنون هم از قیمت‌های قبلی تبعیت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، البته به گفته برخی فروشندگان، قیمت‌ها همچنان بالاست و میزان فروش این محصولات نسبت به سال‌های قبل با کاهش محسوس روبرو شده است.

 انواع آجیل و خشکبار به طور سنتی در اواخر آذر ماه و در آستانه شب یلدا با افزایش تقاضا روبرو می‌شود و معمولا در برخی اقلام پر مصرف این محصولات در این ایام افزایش قیمت مقطعی ایجاد می‌شود. اما برخی فروشندگان معتقدند که قیمت آجیل به اندازه کافی بالاست و در صورت صعود قیمت‌ها در شب یلدا تقاضا تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

به گفته فروشندگان، زمان عرضه و توزیع اقلام مختلف آجیل در آبان ماه است و امسال در این ماه عرضه به حد کافی انجام شده است و برای همین دلیلی برای افزایش قیمت‌ها در شب یلدا وجود ندارد.

در خصوص احتمال افزایش قیمت آجیل در آستانه شب یلدا به دلیل افزایش تقاضا مصطفی احمدی - رییس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان - گفت که در شب یلدا با توجه به افزایش میزان تقاضا، نظارت بازرسان اتحادیه نیز افزایش می یابد و نظارت بیشتری بر روند فروش آجیل در واحدهای دارای پروانه کسب انجام خواهد شد.

به گفته وی، در زمانی که تقاضا کم می‌شود برخی از فروشندگان مجبور می شوند با قیمت بسیار پایین تری اجناس خود را بفروشند و در این ایام که فروش آن ها بالا می رود ما نیز نظارت های خود را افزایش می‌دهیم و گران‌فروشی در این زمینه نداریم.

آجیل شب یلدا کیلویی 35 تا 48 هزار تومان

در میان انواع آجیل شب یلدا، فندق درجه یک که هر کیلوگرم آن 68 هزار تومان فروخته می‌شود، گران‌ترین و نخودچی و کشمش با کیلویی 13 هزار تومان ارزان‌ترین‌ اقلام در بین انواع آجیل محسوب می‌شود.

در میان سایر اقلام "آجیل شب یلدا" درجه یک که از پر مصرف‌ترین محصولات برای شب یلداست، کیلویی 48 هزار تومان قیمت دارد. همچنین آجیل با کیفیت پایین‌تر و تنوع اقلام کمتر حدود 35 هزار تومان فروخته می‌شود.

در میان سایر اقلام پر مصرف، پسته درجه یک دستیچین کیلویی 65 هزار تومان، بادام هندی درجه یک کیلویی 60 هزار تومان و بادام درختی درجه یک کیلویی 63 هزار تومان عرضه می‌شود. همچنین هر کیلوگرم پسته کله قوچی 58 هزار تومان و بادام منقا (با پوست) 50 هزار تومان قیمت دارد. هر کیلوگرم آجیل چهار مغز (پسته، بادام، بادام هندی و فندق) نیز 68 هزار تومان فروخته می‌شود.

در میان انواع تخمه نیز تخمه ژاپنی درجه یک کیلویی 40 هزار تومان، تخمه کدو کیلویی 26 هزار تومان و تخمه آفتاب گردان کیلویی 14 هزار تومان عرضه می‌شود که به گفته فروشندگان، تخمه ژاپنی برای شب یلدا از بیشترین تقاضا برخوردار است.

میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکبار

در کنار انواع آجیل، برخی تنقلات هم برای شب یلدا طرفداران خود را دارد. در میان این تنقلات، میوه خشک مخلوط که یکی از گران‌ترین خوراکی‌های شب یلداست کیلویی 80 هزار تومان فروخته می‌شود.

همچنین هر کیلوگرم انجیر درجه یک 60 هزار تومان، باسلوق 16 هزار تومان، پاستیل 20 هزار تومان و آلو قرمز 13 هزار تومان است.

انواع آجیل(هر کیلوگرم)  قیمت
آجیل درجه یک شب یلدا 48 هزار تومان
پسته درجه یک دستچین  65 هزار تومان
بادام هندی درجه یک  60 هزار تومان
بادام درختی درجه یک  63 هزار تومان
فندق درجه یک 68 هزار تومان
نخودچی  13 هزار تومان
کشمش  13 هزار تومان
تخمه ژاپنی  40 هزار تومان
تخمه کدو  26 هزار تومان
تخمه آفتاب گردان  14 هزار تومان
تخمه هندوانه  18 هزار تومان
بادام زمینی  28 هزار تومان
انجیر  60 هزار تومان
توت  58 هزار تومان
آجیل چهار مغز درجه یک  65 هزار تومان
میوه خشک مخلوط  80 هزار تومان
گردو  
آلو قرمز  13 هزار تومان
باسلوق  16 هزار تومان
پاستیل  20 هزار تومان

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8544 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر بازدید: 4309 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟