طرز تهیه ماهی شکم پر (2)


پایگاه خبری لقمه: طرز تهیه‌ی ماهی شکم پر برای 5 نفر

مواد لازم
پیاز 1 عدد متوسط
مغز گردو 250 گرم
رب انار  به میزان لازم یا آلو
انار 2 قاشق غذا خوری یا زرشک
نمک  به میزان لازم فلفل و ادویه
سبزی معطر 250 گرم گشنیز، جعفری، سیر، نعناع و یا هر سبزی معطر دیگر
ماهی سفید 1 عدد متوسط
ابتدا ماهی را تمیز کنید (نیازی به کندن سر یا دم ماهی نیست، فقط پولک­ها را جداکنید).
با چاقوی تیز شکم ماهی را باز کرده و تخلیه کنید.
ماهی را شسته و داخل و بیرون آن را نمک و فلفل بزنید.
مغز گردو را آسیاب کنید.
پیاز را رنده کرده، کمی از آب پیاز را دور ریخته و سپس پیاز رنده شده را با گردوی آسیاب شده ترکیب کنید.
سبزی معطر را ریز خُرد کرده و با مخلوط گردو و پیاز ترکیب کنید.
دو قاشق انار شیرین یا ترش (جنگلی) به مخلوط گردو اضافه کنید.
بسته به ذائقه خود رب انار یا آلو اضافه کنید.
نمک و فلفل به میزان لازم به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی تهیه شود.
مواد را با دقت داخل شکم ماهی قرار دهید.

 


سپس ماهی را در کباب پز قرار دهید، بطوریکه شکم ماهی به سمت بالا باشد و به بیرون نریزد (میتوانید با نخ و سوزن معمولی، شکم ماهی را بدوزید تا از بیرون نریختن مواد اطمینان حاصل کنید).

 



در صورتی که کباب پز در اختیار ندارید، از قابلمه غیر تفلون معمولی استفاده کنید (تفلون در طولانی مدت میسوزد)، با این تفاوت که اگر به جای کباب پز از قابلمه معمولی استفاده کردید، لازم است قابلمه را روی شعله پخش کن و پایین ترین درجه حرارت قرار دهید. زیرا کباب پز دو تکه است و ظرف ماهی از حرارت مستقیم حدود 15 سانت فاصله دارد. این فاصله باعث میشود که ماهی به خوبی پخته و کباب شود و نسوزد.
یک ساعت و نیم با شعله بسیار پایین زمان برای طبخ ماهی در کباب پز مورد نیاز است (در قابلمه هم با شرایط اشاره شده همین مدت زمان)
میتوانید ماهی را در سینی فر و در طبقه وسط فر قرار دهید تا با کمترین حرارت پخته شود، یک ربع آخر لازم است شعله بالای فر را روشن کنید تا روی ماهی کباب شود، ولی دقت داشته باشید که اگر حرارت بالای فر زیاد باشد یا طولانی از بالا به ماهی حرارت داده شود، بعد از آماده شدن، ماهی خشک خواهد شد و مناسب نیست.



نکته در تهیه ماهی شکم پر:
نیازی به چرب کردن کف قابلمه یا کباب پز نیست و ماهی بدون روغن کاملا کباب خواهد شد و پس از کمی سرد شدن به راحتی از کباب پز جدا میشود.
در صورتی که سایز ماهی کوچک باشد، ممکن است ظرف یک ساعت کباب آماده شود.
بهتر است بعد از 45 دقیقه حرارت بسیار ملایم، یکبار در ظرف را برداشته و ماهی را بررسی کنید.
پس از کباب شدن، صبر کنید تا کباب پز یا قابلمه کمی خنک شود، سپس با یک کفگیر، ماهی به راحتی از ظرف جدا میشود. ماهی را با کفگیر از ظرف جدا کرده و در ظرف مورد نظر بکشید (بدون اینکه شکل ظاهری آن به هم بریزد).

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8565 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر بازدید: 3575 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت