ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین


لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.

«ایوب آقاخانی» نمایشنامه‌نویس، کارگردان، بازیگر و مدرس دانشگاه است که تا به حال تعداد زیادی نمایش نامه نوشته و یا بازی وکارگردانی کرده است. او همچنین نویسنده و مترجم حدود بیست کتاب بوده است که همه آنها با موضوع تئاتر هستند. آقاخانی در سال 90، داور جشنواره های تئاتر فجر و مقاومت بوده است. او از سال 74 تاکنون به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر در مرکز هنرهای نمایشی رادیو فعالیت می کند.

وقتی خبرنگار لقمه با ایوب آقاخانی درباره هفت سین و خاطره ای در مورد آن سوال می پرسد، از ته دل می خندد و بیان می کند که خاطره ای از سفره هفت سین به ذهنش نمی رسد، اما می‌گوید:  همیشه استرس آراسته و پیراسته بودن در هنگام تحویل سال و نشست بر سر سفره هفت سین را دارم. چرا که این رسم زیبای دور هم جمع شدن را ازمادرم به یادگار دارم و ما را از کودکی این گونه بار آورده است. بنابراین هنوز هم دغدغه این را دارم که به موقع با بهترین شکل ممکن پای هفت سین باشم، حتی اگر کسی کنار سفره ننشسته باشد.




کد: 857 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ فروردين بازدید: 4426 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


رضا بهشتی

واقعا که ایوب آقاخانی بهترین استاد زندگیم بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.