ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین


لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.

«ایوب آقاخانی» نمایشنامه‌نویس، کارگردان، بازیگر و مدرس دانشگاه است که تا به حال تعداد زیادی نمایش نامه نوشته و یا بازی وکارگردانی کرده است. او همچنین نویسنده و مترجم حدود بیست کتاب بوده است که همه آنها با موضوع تئاتر هستند. آقاخانی در سال 90، داور جشنواره های تئاتر فجر و مقاومت بوده است. او از سال 74 تاکنون به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر در مرکز هنرهای نمایشی رادیو فعالیت می کند.

وقتی خبرنگار لقمه با ایوب آقاخانی درباره هفت سین و خاطره ای در مورد آن سوال می پرسد، از ته دل می خندد و بیان می کند که خاطره ای از سفره هفت سین به ذهنش نمی رسد، اما می‌گوید:  همیشه استرس آراسته و پیراسته بودن در هنگام تحویل سال و نشست بر سر سفره هفت سین را دارم. چرا که این رسم زیبای دور هم جمع شدن را ازمادرم به یادگار دارم و ما را از کودکی این گونه بار آورده است. بنابراین هنوز هم دغدغه این را دارم که به موقع با بهترین شکل ممکن پای هفت سین باشم، حتی اگر کسی کنار سفره ننشسته باشد.




کد: 857 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ فروردين بازدید: 4449 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


رضا بهشتی

واقعا که ایوب آقاخانی بهترین استاد زندگیم بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.