ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق


لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک بیماری قلبی و عروقی می شوند.

آیا می دانید که کمبود ویتامین ها گروه B شامل B12-B6 و فولیک اسید(folic acid) سبب افزایش خطر پیدایش بیماری قلبی می گردد؟

این ویتامین ها قادرند موادی که در بدن هموسیستین(hemocystine ) گفته می شوند باعث شکستن و تجزیه این ماده می گردند- زیرا اگر سطح هموسیستین خون شما بالا رود ممکن است تشکیل لخته های خونی را آسانتر سازد که سبب افزایش سکته های قلبی و مغزی می گردد(Heart attak or stroke ) تست سطح هموسیستین خون هزینه بالایی دارد و قابل دسترس عموم به هیچ وجه نیست، پس توجه به دریافت کافی ویتامین های گروه B غذایی و مکملی در سلامت قلب بسیار موثر است.




کد: 923 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 6250 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت