هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی


معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای صنعتی که مجوز بهداشتی ندارند، هشدار داد و گفت: متاسفانه این نمکها به صورت قاچاق وارد تهران شده و گم می شوند به طوریکه کارشناسان بهداشت محیط هم نمی‌توانند آنها را پیدا کنند.

به گزارش لقمه، دکتر بهروز جنت روز چهارشنبه در مراسم بازدید وزیر بهداشت از ساختمان جدید آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو گفت: بزرگترین مشکل ما در زمینه تولید نمک‌های غیر بهداشتی در کشور مربوط به پروسه نمک‌کوبی در استان سمنان است. متاسفانه نمک کوبی شغل بسیاری از مردم است اما این افراد مجوز تولید نمک بهداشتی ندارند بلکه مجوز تولید نمک صنعتی را دارند.

وی ادامه داد: این مسئله باعث می‌شود نمکهای غیربهداشتی به صورت قاچاق به بازارها راه پیدا کنند. جمع آوری این نمکهای غیربهداشتی نیازمند به کارگیری عزم ملی است.

معاون غذای سازمان غذا و دارو در ادامه درباره صادرات پسته نیز گفت: زمانی که پسته در شرایط محیطی خاصی قرار بگیرد قارچی در آن محیط رشد می‌کند تا قارچ موجب ترشح سم افلاتوکسین می‌شود. حتی زمانی که پسته برای صادرات از ما تاییدیه دریافت می‌کند به یک کشور دیگر راه پیدا می‌کند ممکن است در آن کشور به دلیل اینکه شرایط نگهداری خوبی نداشته است، قارچ بزند و اگر همان کشور دوم بخواهد این پسته را به کشور سومی بفرستد می‌گویند پسته ایران نامرغوب بوده و آنرا مرجوع می‌کنند در حالی که شرایط نگهداری کشور واسطه مناسب نبوده است و این پسته به هنگام خروج از کشور تاییدیه‌های نظارتی ما را دریافت کرده است.

جنت همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا از همین پسته‌های نامرغوب در گز، سوهان و سایر شیرینی‌جات استفاده می‌شود؟ عنوان کرد: به این خاطر که همه مراکز تولیدی ما زیر نظر سازمان هستند امکان اینکه پسته‌های نامرغوب وارد سیستم شود وجود ندارد. همچنین از زمانی که نظام پایش و ردیابی ما راه اندازی و فعال شده کمتر اتفاق می‌افتد که یک پسته نامرغوب که برگشت خورده است، در پروسه فراوری و تولید یک ماده غذایی دیگر قرار بگیرد.

معاون غذای سازمان غذا و دارو در ادامه درباره مرکز تحقیقاتی حلال سازمان غذا و دارو گفت: لیست تجهیزات مورد نیاز برای "آزمایشگاه حلال" آماده شده است.


نقل از :مهر

کد: 966 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت بازدید: 6552 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.