به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرشته فزونی رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، گفت: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست