صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار در خصوص مصرف نمک های رنگی و سنگ نمک، گفت: در مورد مصرف نمک رنگی یا سنگ نمک، فریب تبلیغات سودجویانه را نخورید.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،احمد اسماعیل زاده، با بیان اینکه نمکهای رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی شما را به خطر میاندازند، افزود: نمک از معدنهای سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشینها و سپس انفجار و خرد کردن سنگهای نمک به دست میآید. سنگ نمک بیشتر برای یخ زدایی به کار میرود و این نوع نمک برای مصرف خوراکی مناسب نیست.
وی با اشاره به تبلیغات استفاده از نمکهای رنگی و سنگ نمک، بیان کرد: امروزه در خصوص مصرف نمکهای رنگی و سنگ نمک، شاهد تبلیغات گسترده از سوی افراد شیاد و ناآگاه هستیم، در تبلیغات، این افراد عنوان میکنند که به جای مصرف نمکهای تصفیه شده یُددار از نمکهای رنگی و سنگ نمک استفاده کنید و دلیلشان این است که این نمکها طبیعی بوده و فشار خون را بالا نمیبرند و حاوی عناصری مانند آهن و منیزیم هستند که برای بدن مفید است! در حالی که نمکهای رنگی و سنگ نمک به دلیل اینکه از معادن و دریاچهها و کوهها استخراج میشوند، حاوی ناخالصیهای متعدد و ذرات شیمیایی همچون فلزات سنگین سرطان زا هستند که برای سلامت مصرف کننده مضر بوده و میتواند زمینه ابتلاء به سرطان را در فرد ایجاد کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین به دلیل وجود گچ و شن و خاک در این نمکها به دلیل تصفیه نشدن، اینگونه نمکها میتواند در فرد مصرف کننده احتمال ایجاد سنگ کلیه را ایجاد کند. بنابراین، آگاه باشید و فریب تبلیغات این افراد ناآگاه و سودجو را نخورید و برای سلامتی خودتان از نمک تصفیه شده یُددار استفاده کنید.
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار «انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُد دار» برای هفته اول و شعار «از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ادامه دارد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15485
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
بازدید:
700
ساعت:
3:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
2
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
3
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
4
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5
ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
6
عوارض خوردن لیموترش با نمک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7
این ده عامل شگفت انگیز میتوانند باعث سنگ کلیه باشند
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8
طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
9
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد
۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
10
جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید
اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...
رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید
رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر میکند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
موثرترین ورزش برای کوچک کردن شکم
داشتن شکم بزرگ مشکلی است که اکثر افراد با آن مواجه هستند و روشهای متعددی را برای کوچک کردن شکم به کار میبرند که اکثر آنها بی نتیجه است.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است
پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است