خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
راهنمای کباب کردن همه چیز!
تحقیقات نشان داده امروزه مرگ بر اثر چاقی سهبرابر مرگ ناشی از گرسنگی است. گسترش روز به روز چاقی و تبعاتی که روی سلامت انسان دارد، خیلی از خانوادهها را به فکر مصرف غذاهای سالمتر و کمکالریتر انداخته . . .
آشنایی با تاریخچه بستنی در ایران
در امپراتوری ایران، مردم افشره آب انگور را روی مقداری برف در کاسهای میریختند و آن را به عنوان دسر، مخصوصا هنگام گرمی هوا صرف میکردهاند.
آبلیمو آب لیموست!؟
فصل، فصل لیمو و آبلیموی تازه است و یکی از سۆالهایی که این روزها مطرح میشود در مورد تفاوت آبلیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاهها و مغازههای عرضه مواد غذایی است...
تخممرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید
یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.