ارتباط سویا با سرطان سینه پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، ترکیب موجود در محصولات غذایی سویا به توقف روند پیشرفت سرطان سینه کمک می کند و شیوه ای به سوی درمان های جدید پیشگیری از بیماری خواهد بود.
خوراکی هایی که اسید اوریک را کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: اسید اوریک ماده ای شیمیایی حاصل از سوخت و ساز موادی به نام پورین‌ ها در مواد غذایی است.
ارتباط قهوه با طول عمر بیماران کلیوی پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند کافئین می تواند به طول عمر بیشتر افراد مبتلا به بیماری کلیوی کمک کند.
آیا ویتامین D در مهار سلول‌های سرطانی تاثیری دارد؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ویتامین D می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند.
پیشگیری از سرماخوردگی با مصرف خوراکی های سرشار از زینک پایگاه خبری لقمه: نقش ویتامین سی برای کوتاه کردن طول دوره سرماخوردگی و آنفلوآنزا شناخته شده است اما شاید تعجب کنید اگر بدانید گزینه های غذایی سرشار از زینک (روی) نیز منجر به کاهش علائم این بیماری ها و . . .
10 گیاه دارویی بومی ایران برای درمان سوختگی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش محققان کشورمان نشان داد که 10 گیاه دارویی موجود در فلور گیاهی ایران به علت اثرات برجسته و فعالیت ضدالتهابی، افزایش فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی و رگ‌زایی از اهمیت خاصی در رون . . .
افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده را کاهش دهد پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی سرشار از فیبر احتمال مرگ ناشی از سرطان روده را کاهش می دهد.
صفحه 43 از 273  اول  قبلی   38    39    40    41    42    43    44    45    46    47    48   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.