ارتباط بین مصرف شکر با سلول های سرطانی پایگاه خبری لقمه: محققان دانشگاه هلند در جدیدترین مطالعات خود دریافتند، نه تنها مصرف قند و شکر موجب رشد و پیشرفت سلول‌های سرطانی می‌شود، بلکه روند درمان را هم سخت‌تر می‌کند.
آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین مصرف آسپرین و کاهش ریسک ابتلا به سرطان پی برده اند.
جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور پایگاه خبری لقمه: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است.
چرا «منیزیم» از اهمیت فراوانی برخوردار است پایگاه خبری لقمه: شاید اگر از بسیاری از مردم آمریکا پرسیده شود که کمبود کدام یک از ویتامین ها و مواد معدنی، در جمعیت این کشور به کرات دیده می شود، پاسخ آنها «ویتامین دی»، «کلسیم» و «فیبر» باشد.
آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، گفت: غذاهای کبابی سوخته و غذاهای داغ و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند.
خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید پایگاه خبری لقمه: تنها برای چند دقیقه فکر کنید که فست فود‌ها می‌توانند سالم‌تر باشند...! آیا می‌دانستید مضرات پاکت فست فود‌ها از خود فست فود‌ها بیشتر است؟
نوشیدنی های معجزه گر که پوستتان را زیبا می کند پایگاه خبری لقمه: همیشه می‌شنویم که می‌گویند، ما همان چیزی هستیم که می‌خوریم. دلیلش هم این است که غذا کمک می‌کند از بدنمان مراقبت کنیم و مواد مغذی مورد نیازمان را در اختیارمان می‌گذارد.
صفحه 48 از 273  اول  قبلی   43    44    45    46    47    48    49    50    51    52    53   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت