میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟


محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟

به گزارش لقمه، در مطالعه‌ای در سال 2001 در فرانسه گفته شده بود خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید و ضروری است اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
بارها تکرار شده و خوانده‌ایم خوردن میوه و سبزیجات روزانه برای سلامت بدن مفید است و نباید فراموش شود؛ میوه‌ها و سبزیجات مواد مغذی و ضروری برای بدن ما هستند زیرا به بدن انرژی می‌دهند، با بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت و کلسترول بالا و بد مبارزه می‌کنند.
علاوه بر این میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که از پیری جلوگیری کرده و از سلول‌های بدن محافظت می‌کنند تا آسیب نبینند؛ به همین منظور کارشناسان توصیه کرده‌اند روزی 5 واحد میوه و سبزیجات بخورید.
محققان محاسبه کرده‌اند که خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما از این مقدار کمتر نباید باشد؛ خوردن میوه مهم است اما سطح تغذیه‌ای آن مانند سبزیجات نیست؛ آن‌ها می‌گویند: میوه دارای مقدار زیادی ویتامین و فیبر است اما بیش از حد می‌تواند به بدن آسیب برساند؛ با این حال باید مراقب بود و به اندازه خورد؛ مخصوصا افرادی که قند بالایی دارند.
میوه زیاد موجب می‌شود قند خون بالا برود و باعث تجمع چربی‌های ناسالم در سلول‌ها می‌شود؛ مخصوصا در مورد آناناس، پرتقال، موز و یا انگور هنگامی که این میوه‌ها رسیده باشند.
خوردن کم میوه موجب بروز خطری نمی‌شود اما افرادی که دارای دیابت هستند باید از خوردن برخی میوه‌ها اجتناب کنند و از مصرف میوه‌هایی مانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک خودداری کنند.
قبل از هر چیز باید رژیم غذایی متعادل داشت و نباید فراموش کرد تعادل در هرکاری حتی غذا خوردن خوب است؛ اگر می‌خواهید بدنی سالم با عملکردی طبیعی داشته باشید تعادل را در خوردن حتی میوه و سبزیجات روزانه حفظ کنید.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 7230 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور بازدید: 6394 ساعت: 9:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی شده‌اند؛ بطور مثال هر قطعه سکه ۳.۸ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان، نسبت به دیروز (شنبه) ارزان‌تر شده است.
ناهارهای سرکاری! به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.