میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟


محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟

به گزارش لقمه، در مطالعه‌ای در سال 2001 در فرانسه گفته شده بود خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید و ضروری است اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
بارها تکرار شده و خوانده‌ایم خوردن میوه و سبزیجات روزانه برای سلامت بدن مفید است و نباید فراموش شود؛ میوه‌ها و سبزیجات مواد مغذی و ضروری برای بدن ما هستند زیرا به بدن انرژی می‌دهند، با بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت و کلسترول بالا و بد مبارزه می‌کنند.
علاوه بر این میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که از پیری جلوگیری کرده و از سلول‌های بدن محافظت می‌کنند تا آسیب نبینند؛ به همین منظور کارشناسان توصیه کرده‌اند روزی 5 واحد میوه و سبزیجات بخورید.
محققان محاسبه کرده‌اند که خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما از این مقدار کمتر نباید باشد؛ خوردن میوه مهم است اما سطح تغذیه‌ای آن مانند سبزیجات نیست؛ آن‌ها می‌گویند: میوه دارای مقدار زیادی ویتامین و فیبر است اما بیش از حد می‌تواند به بدن آسیب برساند؛ با این حال باید مراقب بود و به اندازه خورد؛ مخصوصا افرادی که قند بالایی دارند.
میوه زیاد موجب می‌شود قند خون بالا برود و باعث تجمع چربی‌های ناسالم در سلول‌ها می‌شود؛ مخصوصا در مورد آناناس، پرتقال، موز و یا انگور هنگامی که این میوه‌ها رسیده باشند.
خوردن کم میوه موجب بروز خطری نمی‌شود اما افرادی که دارای دیابت هستند باید از خوردن برخی میوه‌ها اجتناب کنند و از مصرف میوه‌هایی مانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک خودداری کنند.
قبل از هر چیز باید رژیم غذایی متعادل داشت و نباید فراموش کرد تعادل در هرکاری حتی غذا خوردن خوب است؛ اگر می‌خواهید بدنی سالم با عملکردی طبیعی داشته باشید تعادل را در خوردن حتی میوه و سبزیجات روزانه حفظ کنید.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 7230 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور بازدید: 6277 ساعت: 9:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.