خاصیت مواد غذایی تلخ برای سلامتی
مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادتهای خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکیها برای همه ساده نباشد اما باید بدانید که مواد غذایی تلخ برای حفظ سلامت بدن لازم هستند. با ما همراه باشید ت . . .
دمنوشهایی برای سلامت بیشتر
بسیاری از متخصصان و درمانگران طب سنتی ایران نوشیدن دمنوشها یا چایهای گیاهی را بهترین و سادهترین راه برای تسکین دردهای عمومی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماریها میدانند.
چرا باید اسفناج بخوریم؟
اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه تنها به گوارش و تحریک ترشحات معده، کبد، لوزالمعده و غدد داخلی کمک میکند بلکه منبعی غنی از املاح معدنی حیاتی برای بدن است.
آیا مصرف سیر باعث لاغری میشود؟
سیر جلوی اشتها را میگیرد، برای همین افرادی که سیر میخورند از پرخوری در امان میمانند. این مادهی غذایی علائم سیری را به مغز ارسال میکند.
شلغم و خواص دارویی آن
شلغم جزو سبزیجات ریشهای (غدهای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه آن و هم برگهایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگها، بیشتر از خود شلغم است.
فواید سمنو چیست؟
میخواهید سفره هفتسین سال جدید را با چه سینهایی كامل كنید؟ سین هایتان خوردنی است یا نه؟ هر شییء كه اول نامش با سین آغاز شود مانند ساعت، سبد و سكه را در سفره میگذارید و خیالتان را از این بابت راحت م . . .
تا تلخ نشده بخوانید
میوههای زمستانی کمکم از فروشگاهها جمع میشوند و باید تا قبل از خداحافظی یک ساله با آنها تا حد امکان از این میوههای خوشمزه مصرف کنید.