این میوه های ضد ویروس دوست داشتنی زمستان در راه است و بهتر است تا قبل از شروع فصل سرما خودتان را تقویت کنید تا در مقابل بیماری‌ها به خصوص سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاوم شوید.
10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انتخاب بهترین گزینه سردرگم می شویم. طبق تحقیقاتی که انجام شده، متخصصان علم تغذیه بهترین مواد غذایی را معرفی کرده اند.
مروری بر خواص رژیمی گوجه فرنگی گوجه فرنگی‌ها بسته‌هایی از ویتامین‌هایی هستند که موجب ارتقای سلامتی و مبارزه با بیماری‌ها می‌شوند. در واقع وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در این مورد نقش اساسی دارد.
آشنایی با 8 خاصیت گل کلم محققان کانادایی در بررسی‌های خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش می‌دهد.
کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی: سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت : سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود.
انار از بین برنده غم و اندوه/هندوانه سرشار از ویتامین A و C یک متخصص تغذیه گفت: دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه، افزایش هوش آدمی، درمان قند، خستگی و کاهش استرس تنها برخی از خواص انار است. انار ایران یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصی . . .
برطرف کردن بوی بددهان با استفاده از اسطوخودوس کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: استفاده از دهان شویه اسطوخودوس برای رفع بوی بد دهان مفید است.
صفحه 87 از 112  اول  قبلی   82    83    84    85    86    87    88    89    90    91    92   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت