رییس اتحادیه بارفروشان: افزایش قیمت هندوانه در شب یلدا/گران‌فروشان را تحریم کنید باپایگاه خبری لقمه : رییس اتحادیه بارفروشان گفت: در حال حاضر قیمت هندوانه در میادین میوه و تره‌بار کیلویی 3000 تا 3500 تومان است که امکان افزایش قیمت آن در شب یلدا وجود دارد لذا توصیه می‌شود با توجه ب . . .
ساوه خاستگاه تولید یاقوت های سرخ وصادرات جهانی پایگاه خبری لقمه : دست اندارکاران کشاورزی، تجارت و باغداران ساوه ای معتقدند که ایجاد پایانه صادراتی، کلید گشودن دروازه بازارهای جهانی به روی انار ساوه است.
نرخ مصوب آجیل شب یلدا/ در شب یلدانظارت بازرسان اتحادیه نیز افزایش می یابد باپایگاه خبری لقمه : رییس اتحادیه خشکبار و آجیل‌فروشان گفت: قیمت آجیل شب یلدا از کیلویی27 هزار و 500 تومان تا 38 هزار و 500 تومان قیمت‌گذاری شده است ولی بر اساس نوع خشکبار مورد استفاده در این آجیل قیم . . .
انتقادازخام فروشی طلای سرخ ایرانی/تعلل وزارت جهاد درارائه آمارتولید باپایگاه خبری لقمه : عضو شورای ملی زعفران ضمن انتقاد از خام فروشی طلای سرخ ایرانی و عرضه فله‌ای آن در جهان، گفت:تعلل وزارت جهاد در ارائه آمار صحیح تولید سبب جولان دلالان و ملتهب شدن بازار می‌شود.
ضرر 100 میلیاردی دولت از خرید تضمینی شیر/ کاهش قیمت شیر در پی توقف خرید تضمینی پایگاه خبری لقمه : مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: توقف خرید تضمینی شیر از سوی سازمان تعاون روستایی به سبب ضرر و زیان 100 میلیارد تومانی این طرح بوده است.
فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران: نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان این مطلب گفت: ایرانی ها از گذشته یک شیوه خاص در تهیه و طبخ غذای خود داشته اند که اصول سلامت و بهداشت در آن بسیار اهمیت داشته است. ما در این جشنواره به د . . .
توزیع بسته‌ غذایی با دستور روحانی پایگاه خبری لقمه : وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از توزیع دوباره بسته حمایت عذایی به دستور رئیس جمهور خبر داد و گفت: این بسته‌ها در میان افرادی که دچار فقر کالری هستند، توزیع خواهد شد.
صفحه 385 از 593  اول  قبلی   380    381    382    383    384    385    386    387    388    389    390   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت