در آستانه سالگرد آغاز امامت حضرت مهدی موعود (عج) صورت می‌گیرد
پخت و توزیع 14 هزار کیلوگرم شله‌زرد صلواتی در شیراز


پایگاه خبری لقمه: مدیر اجرایی «خانواده بزرگ انتظار و جامعه پزشکی شیراز» گفت: در آستانه سالگرد آغاز امامت حضرت مهدی موعود (عج) 14 هزار کیلوگرم شله‌زرد صلواتی در شیراز پخته و توزیع می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  دکتر فرزاد ضیا، مدیر اجرایی خانواده بزرگ «انتظار» امروز (۲۸آذر) در جمع خبرنگاران از طبخ و توزیع 14 هزار کیلوگرم شله زرد در 12 منطقه شهر شیراز خبر داد و گفت: این میزان شله زرد در سالروز آغاز امامت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بین خانواده های شیرازی توزیع می شود.

وی با اشاره به اینکه توزیع شله زرد روز دوشنبه 30 آذرماه از ساعت 9 صبح جنب بیمارستان MRI و 11 منطقه دیگر شیراز آغاز می شود، تاکید کرد: این برنامه خیرخواهانه، چهار سال پیش در شیراز آغاز شده و از سال پیش این برنامه در جوار بیمارستان مرکزی MRI شیراز اجرایی می شود.

این فرد فرهنگی با یادآوری این مطلب که خیرین به دنبال ثبت رکورد نیستند، تصریح کرد: هدف اصلی ترویج و اشاعه فرهنگ مهدوی، ایجاد یک فضای شاد در شهر شیراز و تمرین ولایت پذیری در عصر غیبت است.

دکتر ضیا، معرفی کتاب، آذین بندی محل های توزیع، پخش گل نرگس، شیرینی، شربت و شکلات بین مردم را از دیگر برنامه های فرهنگی این ایام دانست و افزود: برای پخت این میزان شله زرد 2 هزار کیلوگرم شکر، یک هزار و 400 کیلوگرم برنج، یک کیلوگرم زعفران، 600 لیتر انواع گلاب، عرقیات بیدمشک و بهار نارنج، 150 کیلوگرم خلال بادام، 200 لیتر روغن مایع، 30 کیلوگرم پودر نارگیل و 15 کیلوگرم دارچین استفاده می شود.

وی با یادآوری این مطلب که این میزان شله زرد در 20 هزار ظرف توزیع می شود، خاطر نشان کرد: در این طرح خداپسندانه جامعه پزشکی بیمارستان مرکزی شیراز، کمیته مرکزی یاوران شورای اسلامی شهر شیراز، هیئت اسکیت فارس و انجمن خاندان ده بزرگی همکاری داشتند.

دکتر ضیا با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۴ تن شله زرد در قالب ۱۲ هزار ظرف یک کیلوگرم و هشت هزار ظرف نیم کیلویی توزیع شد، اظهار داشت:‌ این میزان شله زرد بین ۲۸ هزار نفر و متوسط هفت خانوار توزیع شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 8534 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر بازدید: 2133 ساعت: 11:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
3 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
4 نمایشگاه بین المللی گردشگری بدون مسئولان کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
6 صادرات روزانه ۱۰۰ تن میوه و تره‌بار به قطر/ میوه‌های ایرانی به قطر رسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
8 مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
9 بی‌مهری به "یاقوت سرخ" در ساوه ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
10 پخت بزرگترین آش جهان در شیراز آغاز شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.