تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در گذشته ۷۰ درصد آب تهران از منابع سطحی و ۳۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی تامین می‌شد، اما هم اکنون بیشتر از ۶۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی و . . .
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار: افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع پایگاه خبری لقمه: عارف گفت: هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی به جز مواردی که کارگروه تنظیم بازار تایید و در ستاد تصویب می‌شود ممنوع است.
در میز اقتصاد مطرح شد؛ تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: با وجود آسیب به ۹ شهرک صنعتی در حمله رژیم صهیونی به ایران، هیچ شهرک صنعتی تعطیل نشد و با ادامه روند تولید، زنجیره تأمین و توزیع فعال . . .
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و تأکید کرد که این افزایش قیمت ارتباطی به جنگ ندارد.
تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید محصولات نوترکیب زیستی شده است.
فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست پایگاه خبری لقمه: سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: فعلاً کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شده و برنامه‌ای برای شارژ کارت الکترونیک سایر دهک‌ها تدوین نشده است.
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.
صفحه 5 از 593  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.