برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج از افت قیمت برنج خبر داد و گفت: در حال حاضر، نرخ هر کیلوگرم برنج ایرانی برای مصرف‌کننده به بازه ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار تومان رسیده است.
گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن پایگاه خبری لقمه: در پی انتشار گزارش خبرنگار صداوسیما از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران» در یکی از بخش‌های خبری و طرح هشدارهای رسانه‌ای در این زمینه، خبرگزاری صداوسیما و آبفای استان تهران در مطالبی جد . . .
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت ۱۰ هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش‌بینی شده امسال بیش از ۶ هزار تن نخود برداشت شود.
۷.۲ میلیون تن گندم از کشاورزان داخلی خریداری شد واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: از ابتدای امسال علاوه بر خرید ۷ میلیون و ۲۷۶ هزار تن گندم داخلی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم کیفی برای حفظ ذخایر استراتژیک وارد کشور شده است.
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان پایگاه خبری لقمه: سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی گناوه گفت: ۴۸ تن برنج در قالب طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب در شهرستان توزیع می‌شود.
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت پایگاه خبری لقمه: محسنی اژه‌ای از کشف انبارهای خارج از سامانه رسمی نگهداری برنج توسط یک شرکت خبر داد و خواستار رسیدگی فوری به پرونده احتکار برنج شد.
قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با اعلام قیمت‌های جدید نان گفت: سرانجام پس از جلسات کارشناسی مختلف قیمت جدید نان مشخص شد و به‌طور متوسط قیمت نان‌های مختلف از ۳۰ تا ۵۲ درصد افزای . . .
صفحه 2 از 593  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.