کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین مراقب باشند؛ خوراکی‌های خوش‌مزه صبحگاهی ممکن است سلامت کودکان را تهدید کنند. کیک، بیسکوئیت و آبمیوه برای صبحانه کودکان مناسب نیستند و ارزش غذایی ندارند . . .
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید پایگاه خبری لقمه: داروی نوظهور SANA با فعال‌سازی سلول‌های چربی حتی در حالت استراحت، امید تازه‌ای برای لاغری بدون دردسر ایجاد کرده است؛ آن هم بدون تأثیر بر اشتها و بدون نیاز به فعالیت بدنی.
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی پایگاه خبری لقمه: ۱۰ دفتر خدمات مسافرتی در تهران مجوز رسمی گردشگری سلامت گرفتند تا با ارائه خدمات درمانی، اقامتی و پشتیبانی، بیماران خارجی را جذب و تهران را به مقصدی ایمن برای درمان تبدیل کنند.
فالو، فست‌فود، فاجعه چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها . . .
صفحه 4 از 594  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.