۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد پایگاه خبری لقمه: دولت بخشی از مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کرد. کشاورزانی که محصول خود را تا ۷ تیر تحویل داده بودند، مشمول واریزی اخیر شدند.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین مراقب باشند؛ خوراکی‌های خوش‌مزه صبحگاهی ممکن است سلامت کودکان را تهدید کنند. کیک، بیسکوئیت و آبمیوه برای صبحانه کودکان مناسب نیستند و ارزش غذایی ندارند . . .
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید پایگاه خبری لقمه: داروی نوظهور SANA با فعال‌سازی سلول‌های چربی حتی در حالت استراحت، امید تازه‌ای برای لاغری بدون دردسر ایجاد کرده است؛ آن هم بدون تأثیر بر اشتها و بدون نیاز به فعالیت بدنی.
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
صفحه 4 از 594  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت