با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از منیزیم،پتاسیم ،کلسیم و فسفر است و برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی توصیه می‌شود.
با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ‌های خونی را در بیماران قلبی بهبود می‌بخشد.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
مدل‌هایی برای تزئین ژله برای تزئین ژله و دسرهای خوشمزه تان می توانید از طرح های زیر استفاده کنید.
در مورد پوسیدگی دندان‎ چه می دانید؟ مسئول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: پوسیدگی دندان یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان است و هر یک از دندان‌ها می‌توانند مستعد پوسیدگی باشند.
همه چیز درباره برنج قهوه‌ای برنج قهوه‌ای منبع خوبی از منگنز، منیزیوم، سلسیوم و ویتامین‌های گروه B از جمله است.
روش تهیه ته چیـن سبزیجـات اگر می خواهید ته چینی درست کنید که رژیمی هم باشد، این غذا را حتما امتحان کنید.
صفحه 501 از 593  اول  قبلی   496    497    498    499    500    501    502    503    504    505    506   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت