روش تهیه ته‌چین شیرازی


ته‌چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که دستور آن در شیراز به شرح زیر است.

مواد لازم

فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
زرشک 4 قاشق سوپ خوری
شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری
بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست سه چهارم پیمانه
کره (ذوب شده) 100 گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
برنج 4 پیمانه
زعفران خشک 1 قاشق چای خوری
خلال پسته مقداری برای تزیین
خلال بادام مقداری برای تزیین
 

طرز تهیه

1. فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
2. در تابه ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید.
3. بادنجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
4. در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید.
5. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
6. در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.


نکته: در صورت عدم دسترسی به قالب، می‌توانید از تابه نچسب استفاده کنید.
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ساناز سانیا

کد: 7190 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور بازدید: 2473 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه ته‌ چین انگشتی ۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت
2 طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين
3 طرز تهیه ته‌چین مرغ و بادنجان شیرازی غذای مجلسی برای عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ بهمن
4 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
5 روش تهیه ته‌چین ماهی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
6 روش تهیه ته‌چین آلبالو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
7 روش تهیه ته‌چین لوبیاسبز و 7 راز خوشمزه‌تر شدن آن ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
8 طرز تهیه «كبسه»؛ افطاری محبوب اعراب ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
9 طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج و مرغ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر
10 روش تهیه ته‌چین گوشت و بادمجان ۱۳۹۱ شنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت