مصرف 2 بار ماهی در هفته سبب کاهش سکته قلبی می‌شود پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص و جراح قلب و عروق مصرف ماهی را در کاهش ابتلا به فشار خون، سکته‌های قلبی و مغزی، مرگ ناگهانی، اختلالات انعقادی، سرطان‌ها، بیماری‌های روماتیسمی و... موثر دانست.
کاهش وزن با ماهی تیلاپیا /ماهی تیلاپیا قدرت مغز را زیاد می‌کند ماهی دوست دارید؟ آیا از طعم دل‌پذیر غذاهای دریایی لذت می‌برید؟ پس حتماً باید تیلاپیا را امتحان کنید.
پنیر خواص ضد سرطانی دارد؟ پایگاه خبری لقمه: پزشکان در یک مطالعه جدید دریافتند مصرف پنیر می‌تواند همچون یک عامل طبیعی مقابله‌کننده با سرطان عمل کند.
طعم دادن و مزه دار کردن خوراکی های مختلف پایگاه خبری لقمه: می خواهیم در این مطلب شما را با چند مورد از ترفندهای آشپزی آشنا کنیم و طعم غذایتان را با استفاده از برخی چاشنی ها تغییر دهیم و اطرافیان شما را از خوردن این غذاها غافلگیر کنیم.
جوان بمانید با مصرف روغن های گیاهی پایگاه خبری لقمه: روغن کانولا به عنوان ماسک صورت برای سالم نگه‌داشتن پوست، بهبود جای زخم، جلوگیری از چروک‌شدن و جوان و نرم‌ نگه‌داشتن پوست استفاده می‌شود.
بوی بدمرغ را چگونه از بین ببریم پایگاه خبری لقمه: اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گ . . .
بر اساس نتایج پژوهش ها؛ مصرف ماهی در دوران بارداری موجب افزایش هوش نوزاد می شود پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، مصرف متعادل لیپیدها در طول بارداری برای تشکیل مغز جنین لازم و ضروری است.
صفحه 10 از 157  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان