واقعا قند باعث سرطان می شود!؟ پایگاه خبری لقمه: چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.
کدو حلوایی خوراک روزهای زمستانی گیلانی‌ها/خواص درمانی کدو پایگاه خبری لقمه: کدو حلوایی که یکی از منابع غنی پتاسیم و بتاکاروتن است، در روزهای سرد زمستان جزو خوراکی‌های اصلی گیلانیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
فست فودها سبب آسیب به کبد و دستگاه گوارشی می‌شود/ تغذیه سالم با سفره ایرانی پایگاه خبری لقمه: اگر بخواهی یک روز بی مقصد خیابان‌های پایتخت را قدم بزنی، قطعا نگاهت متوجه وفور انواع مغازه های فست فود خواهد شد.
مصرف 2 بار ماهی در هفته سبب کاهش سکته قلبی می‌شود پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص و جراح قلب و عروق مصرف ماهی را در کاهش ابتلا به فشار خون، سکته‌های قلبی و مغزی، مرگ ناگهانی، اختلالات انعقادی، سرطان‌ها، بیماری‌های روماتیسمی و... موثر دانست.
کاهش وزن با ماهی تیلاپیا /ماهی تیلاپیا قدرت مغز را زیاد می‌کند ماهی دوست دارید؟ آیا از طعم دل‌پذیر غذاهای دریایی لذت می‌برید؟ پس حتماً باید تیلاپیا را امتحان کنید.
پنیر خواص ضد سرطانی دارد؟ پایگاه خبری لقمه: پزشکان در یک مطالعه جدید دریافتند مصرف پنیر می‌تواند همچون یک عامل طبیعی مقابله‌کننده با سرطان عمل کند.
طعم دادن و مزه دار کردن خوراکی های مختلف پایگاه خبری لقمه: می خواهیم در این مطلب شما را با چند مورد از ترفندهای آشپزی آشنا کنیم و طعم غذایتان را با استفاده از برخی چاشنی ها تغییر دهیم و اطرافیان شما را از خوردن این غذاها غافلگیر کنیم.
صفحه 10 از 158  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان