لبو، دوست روزهای سرد
لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، کاروتنوئیدها و مواد معدنی مثل آهن، منگنز و منیزیم است.
چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟
با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگین است، خوردن میوه به این سنگینی دامن میزند و در عمل هضم، مشکل ایجاد میکند و بهتر است یک تا دو ساعت پس از صرف غذا باشد.
سم زدایی از بدن با گل کلم
گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در بیشتر کشورها کشت می شود. گل کلم را می توان خام، پخته یا به صورت ترشی مصرف کرد هر چند که ارزش غذایی گل کلم خام بیشتر است.