آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری می‌گویند غذاهای ایرانی تنها وقتی خوشمزه می‌شوند که یک وجب روغن روی آنها باشد. تا وقتی روی قرمه‌سبزی یک لایه روغن سیاه نباشد آن را دوست نخواهید داشت و ته‌دیگ برنج باید در روغن غوطه بخورد. الویه را به ن . . .
طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.
طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.
روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.
دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.
سه دستور پخت شام سبک برای گیاه خواران در این مطلب برایتان 3 نوع غذای سبک برای وعده شام برای گیاه‌خوارها آموزش داده ایم که هیچ نوع گوشت و مرغی در آنها و وجود ندارد.
طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجه‌فرنگی تیلا پیا، ماهی است که به صورت فیله در فروشگاه های مواد غذایی موجود است و طعم بهتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد.
صفحه 52 از 141  اول  قبلی   47    48    49    50    51    52    53    54    55    56    57   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت