روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ


مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.

مواد لازم

برنج: چهار پیمانه

سینه مرغ: یك عدد

پیازچه: 200 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یك عدد

زعفران دم كرده: به میزان لازم

نمك، فلفل، ادویه و آبلیمو: به میزان لازم

كره یا روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را از شش ساعت قبل در آب سرد خیس می‌كنیم. در قابلمه‌ای چهار لیتر آب را به همراه كمی روغن و نمك به جوش می‌آوریم. برنج‌ را در آن ریخته و پس از 10 دقیقه، یعنی هنگامی كه دانه‌های برنج كمی نرم شدند، آن را آبكش كرده و مجددا در قابلمه ریخته و می‌گذاریم تا دم بكشد.

سینه مرغ را به قطعات كوچك مكعبی شكل برش داده و در نمك، فلفل، پیاز و كمی آبلیمو به مدت دو ساعت می‌خوابانیم، سپس مرغ‌ها را در كمی كره تفت داده و كمی آب به آن اضافه می‌كنیم تا بپزند.

پیازچه‌ها را نگینی خرد نموده و در كره یا روغن تفت می‌دهیم. برنج را پس از دم كشیدن، در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازچه و مرغ مخلوط نموده، روی آن زعفران می‌دهیم و سرو می‌كنیم.

 

نکته: به این غذا میتوان كمی زنجبیل تازه رنده شده نیز اضافه کرد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6517 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 5840 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.