روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ


مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.

مواد لازم

برنج: چهار پیمانه

سینه مرغ: یك عدد

پیازچه: 200 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یك عدد

زعفران دم كرده: به میزان لازم

نمك، فلفل، ادویه و آبلیمو: به میزان لازم

كره یا روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را از شش ساعت قبل در آب سرد خیس می‌كنیم. در قابلمه‌ای چهار لیتر آب را به همراه كمی روغن و نمك به جوش می‌آوریم. برنج‌ را در آن ریخته و پس از 10 دقیقه، یعنی هنگامی كه دانه‌های برنج كمی نرم شدند، آن را آبكش كرده و مجددا در قابلمه ریخته و می‌گذاریم تا دم بكشد.

سینه مرغ را به قطعات كوچك مكعبی شكل برش داده و در نمك، فلفل، پیاز و كمی آبلیمو به مدت دو ساعت می‌خوابانیم، سپس مرغ‌ها را در كمی كره تفت داده و كمی آب به آن اضافه می‌كنیم تا بپزند.

پیازچه‌ها را نگینی خرد نموده و در كره یا روغن تفت می‌دهیم. برنج را پس از دم كشیدن، در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازچه و مرغ مخلوط نموده، روی آن زعفران می‌دهیم و سرو می‌كنیم.

 

نکته: به این غذا میتوان كمی زنجبیل تازه رنده شده نیز اضافه کرد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6517 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 5781 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.
ترک سیگار با این مواد غذایی کشیدن سیگار عادت خطرناکی است که بعضی افراد یا برای تفریح یا برای‌رهایی از اضطراب و خشم به آن رو می آورند.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.