طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی


راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.

 مواد لازم

مواد لازم برای خمیر راویولی

زرده تخم‌مرغ: سه عدد
سفیده تخم‌مرغ: یك عدد
شیر: 1/4 پیمانه
نمك: نصف قاشق چایخـوری
روغن مایع: 1/4پیمانه
آرد الك شده: دو پیمانه
 

طرز تهیه خمیر

زرده‌ها و سفیده‌ تخم‌مرغ، شیر، نمك و روغن مایع را مخلوط نموده، آرد را به تدریج تا جایی به مواد اضافه می‌كنیم كه خمیر حاصل به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت سه ساعت استراحت می‌دهیم تا آماده شود.

 

مواد لازم برای داخل راویولی

گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم

پیاز رنده شده: یك عدد

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

شیر: 1/4 پیمانه

پودر نان: نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی: به میزان لازم

سس سفید: دو پیمانه

پنیر گودا رنده شده: 200 گرم

نمك و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه مواد داخل راویولی

گوشت، پیاز، جعفری، نمك و فلفل را با هم مخلوط نموده، ورز می‌دهیم تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند. شیر را به پودر نان افزوده تا به صورت خمیر درآید. سپس آن را به مواد گوشتی اضافه نموده و ورز می‌دهیم. از مایه كوفته‌هایی به اندازه گردو برداشته، در روغن سرخ می‌نماییم.

رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت داده و به آن نمك و فلفل می‌افزاییم، كوفته‌های سرخ شده را به رب اضافه نموده و دو پیمانه آب به آن اضافه می‌كنیم سپس روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سس تبخیر شده و كوفته‌ها بپزند. در این مرحله كوفته‌ها را در آبكش ریخته تا سس اضافی آن جدا شود. خمیر راویولی را با وردنه روی سطح صاف پهن نموده، به صورت مربع‌های كوچك بریده و كوفته را وسط خمیر می‌گذاریم.

سپس یك مربع خمیری دیگر روی آن قرار داده و هر دو خمیر را به هم می‌فشاریم تا به همدیگر بچسبند. در ظرفی چهار پیمانه آب، نمك و 1/4 پیمانه روغن مایع ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. راویولی‌ها را در آب جوش انداخته تا چند جوش بزند، سپس در آبكش می‌ریزیم. راویولی‌ها را در یك ظرف نشكن چیده، روی آن سس سفید و پنیر گودا می‌ریزیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن نموده، راویولی‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار داده تا پنیر آب شده و روی خوراك طلایی شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6539 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 3707 ساعت: 4:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت