صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید
در فصل بهار میوه های خوشمزه بسیاری به بازار می آید که از برخی از آنها همچون چغاله بادام و گوجه سبز در تهیه آش ها استفاده می شود. در زیر آشی را آموزش می دهیم که با زردآلو تهیه می شود که به آن آش زنگلاچ . . .
طرز تهیه پاستا با سس توت فرنگی
پاستا (pasta with strawberry sauce) را می توانید با توت فرنگی که این روزها فصلش است، تهیه کنید.
روش تهیه ژله رمانتیک و عاشقانه برای روز پدر
حتماً شما هم کره های شیشه ای تزئینی را دیده اید که داخل آنها پر از برف است و وقتی آنها را وارونه می کنیم دانه های برف به آرامی داخل کره شروع به بارش می کنند.
طرز تهیه کوکتل توت فرنگی و انبه برای روزهای گرم
در روزهای گرم بهار و تابستان، بد نیست این کوکتل را تهیه کنید.
روش تهیه خوراک مرغ ایرانی با سرآشپز خارجی
باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگ . . .
دستور تهیه جوجه چینى
جوجه چینی را می توانید به آسانی و با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.
طرز تهیه نیروزاهای سالم با استفاده از شیر و بادام وگردو و پسته و خرما
با ترکیب چند ماده غذایی ساده که معمولا در خانه یافت می شوند می توان نوشیدنیهای نیروزایی را در شرایطی سالم تر از آنچه در بیرون از منزل ارائه می شود تهیه کرد.
صفحه 49 از 141
اول
قبلی
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تابستان فصل وفور ویتامین D
بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...
رابطه افسردگی و رژیم لاغری
یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...
نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات
تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید
کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیههای تغذیهای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
این سوسیس كالباسهای خوشمزه!
همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال میگذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی
از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است