نحوه پخت جوجه کباب تابه ای جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب جامعه ماست.
طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا فریتاتا (Frittata) غذایی ایتالیایی با تخم مرغ مثل کوکو است؛ که اغلب با مواد مختلف از قبیل سبزیجات، میوه‌ها، پنیر و پاستا غنی می‌شود.
8 دستور تهیه فوق العاده هات داگ هات داگ با سس آووکادو و چیلی تا حالا خورده اید؟ اگر پاسخ تان منفی است با خواندن این مطلب به غیر از آشنایی با هات داگ با سس آووکادو و چیلی، 7 طرز تهیه دیگر هات داگ را یاد خواهید گرفت.
روش تهیه نوشیدنی هندوانه و نعناع هندوانه در فصل گرما خیلی می چسبد و به همین دلیل طرز تهیه نوشیدنی این میوه پر طرفدار را آموزش می دهیم.
خوراک های پیشنهادی برای جنگ با گرما تا چشم به هم بزنیم، تابستان و روزهای گرمش از راه می رسند و حالا همه ما به فکر راه‌حل‌های جدیدی برای خنک شدن در این روزهای گرم و طاقت‌فرسا هستیم.
5 دستور پخت لازانیای خوشمزه لازانیا، غذایی ایتالیایی است که در انواع مختلف پخته می شود.
روش تهیه میگوى تندورى میگو یکی از انواع غذاهای دریایی است که به شیوه های مختلفی تهیه می شود.
صفحه 89 از 141  اول  قبلی   84    85    86    87    88    89    90    91    92    93    94   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.