میان وعده دوگی دوگی با توت فرنگی لقمه: دوگی دوگی نوعی نان ورقه‌ای كُره‌ای می‌باشد كه در نان فانتزی‌ها موجود است.
دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین در فیلم «سعادت‌آباد» علاوه بر حضور ستاره‌های بسیاری از سینما و تئاتر ایران، یك سوپراستار چینی هم تا سكانس‌های پایانی در فیلم خودنمایی می‌كرد؛ این ستاره خاموش كسی نبود جز Chow Mein چو ‌مین.
طرز تهیه لازانیای کدو سبز و گردو لازانیا، غذای محبوبی است که بد نیست بدون گوشت آن را نیز امتحان کنید.
روش تهیه لیمونادهای گوارای بهاری راه های زیادی برای درست کردن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.
ترشی ریواس را 24 ساعته تهیه کنید اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می شود.
روش تهیه پیتزا سبزیجات کبابی پیتزا انواع مختلفی دارد که نوع سبزیجات آن غذایی رژیمی است.
روش تهیه کیک پیناتای رنگین کمان کیکی به زیبایی رنگین کمان را برای به رخ کشیدن خلاقیتتان در آشپزی بیاموزید!
صفحه 91 از 141  اول  قبلی   86    87    88    89    90    91    92    93    94    95    96   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!