صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری
برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
روش تهیه سمبوسه پنیر؛ غذای هندی برای وعده سحر یا افطار
سمبوسه پنیر را برای وعده سحر یا افطار تهیه کرده و آن را همراه با سوپ داغ میل کنید.
طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار
خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
طرز پخت دلمه بادنجان با پنیر
بادنجان یکی از مواد خوراکی پر مصرف در میان ایرانی هاست که غذاهای خوشمزه نیز با آن تهیه می شود.
روش تهیه تهچین آلبالو
بیشتر آقایان علاقه زیادی به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی دارند. آلبالو پلو هم یکی از همین نوع غذاهاست که در قالب تهچین، به شکل فانتزیتری درآمده است.
دستور تهیه کاچی؛ افطاری متفاوت و خوشمزه
کاچی، نوعی دسر اصیل ایرانی است که بسیار هم مقوی و خوشمزه است و بر سر سفره افطاری نیز مناسب است.
روش تهیه تهچین لوبیاسبز و 7 راز خوشمزهتر شدن آن
تهچین از غذاهای سنتیای است که اغلب با گوشت مرغ تهیه میشود. اما برای تهیه این غذای ایرانی باید به نکتههای زیادی توجه کرد که یکی از آنها استفاده از برنج ایرانی است.
صفحه 84 از 141
اول
قبلی
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟
پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...
با این خوردنیها شاد شوید
مردم در سرتاسر دنیا در جنبههای گوناگون، از مذهب گ...
پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای
ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
کلمپیچ سرشار از فواید سلامتی
کلمپیچ ازجمله سبزیجات محبوب در سراسر دنیاست که غنی از موادمغذی بوده، طعمی عالی دارد و سرشار از فواید مختلف برای سلامتی است.
غفلت دستگاههای متولی در راهاندازی داروخانههای گیاهی
پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
چرا کبد چرب میشود
کبد چرب یکی از آن بیماریهایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبانها میافتد. به گفته دکتر رضا ملکزاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانیها به این بیماری مبتلا هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است