طرز تهیه حلوای مجلسی بسیاری از خانواده ها برای سفره های افطاری خود اقدام به پخت حلوا می کنند.
طرز پخت گراتن بادمجان با سیب‌زمینی اگر اهل‌خوردن لازانیا هستید و اصولا با خوراک‌های چند لایه میانه خوبی دارید، حتما گراتن بادمجان (Eggplant Gratin) و سیب‌زمینی را امتحان کنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گل کلم زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت در مایکروفر: 13 دقیقه زمان خنک شدن: یک تا 24 ساعت تعداد: 8 تا 10 نفر
روش تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 12 دقیقه زمان خنک شدن: یک ساعت تعداد: 8 نفر
10 روش غذا درست کردن با قارچ قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد.
طرز پخت خورش قرمه سبزی مازندرانی یا ملا قورمه قرمه سبزی در شهرهای مختلف ایران به شیوه های متفاوتی طبخ می شود که یکی از آنها در مازندران است.
روش تهیه سالاد سزار سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.
صفحه 86 از 141  اول  قبلی   81    82    83    84    85    86    87    88    89    90    91   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.