صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
یادداشت و مقاله
وقتی بدن بیدلیل میجنگد
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
پایگاه خبری لقمه: پژوهشهای تازه نشان میدهد بین دو بیماری کمتر شناختهشده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانهای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهرههای متفاوتی دارند، اما ریشهش . . .
موج واکنشها؛ از شوخی تا جدی
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
پایگاه خبری لقمه: مصوبه تازه فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره جایگزینی واژههای «کرانچی» و «کرانچینس» با «کروچنده» و «کروچندگی»، موجی از واکنشهای انتقادی و طنزآلود را در فضای مجازی برانگیخت.
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
پایگاه خبری لقمه: طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستورانی را می دانید؟ تهیه برنج مجلسی رستوران چه فوت و فن هایی دارد؟ بهترین برنج ایرانی برای رستوران کدام برنج است؟ این ها سوالاتی هستند که در این مقاله می . . .
فالو، فستفود، فاجعه
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستورانهای متنوع در یک روز را اجرا میکنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی اینگونه رفتارها . . .
چرا هنوز در ردهبندی رستورانها عقب ماندهایم؟
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
پایگاه خبری لقمه: در سالهایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش میکند تا چهرهای حرفهایتر و مدرنتر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاشها بیتردید نبود یک نظام استاندارد برای ردهبندی رس . . .
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس حوزه کشاورزی عنوان کرد که فاصله بعید میان دو واژه دامپروری و دامداری نکته کلیدی عقب افتادن صنعت پرورش دام کشور از قافله تولید صنعتی، سودآور و مزیت محور است.
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
پایگاه خبری لقمه: استرس و اضطراب از مهمترین عوامل روانشناختی پرخوری عصبی هستند.
صفحه 1 از 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی
کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...
کاهش وزن هنگام شیردهی
پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم
هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان
ایرانیها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمیدارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف میكنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است