صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
یادداشت و مقاله
درباره جای خالی غذای ایرانی در جشنواره فیلم فجر
پرده بدون سفره
پایگاه خبری لقمه: چهلوسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفههای آن هم در آثار فیلمسازان پیشکسوت و هم فیلمسازان جوان . . .
ادویهای معطر با فواید بیپایان/خواص هل و طریقه مصرف آن
هل؛ دانهای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژهای میبخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک میکند.
اینفوگرافیک؛
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
پایگاه خبری لقمه: با شروع فصل سرد زمستان خوراکی هایی ویژه این فصل را می توانید بخورید که از بیماری در امان بمانید.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی
پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشا . . .
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگر . . .
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهمترین مشکلات و چالشهای صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
پایگاه خبری لقمه: تفاوتهای فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز سایر فر . . .
صفحه 3 از 31
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید
مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...
واقعیتهایی تلخ در مورد چای شیرین
درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...
راهحل تـرك شیـــــرینی
خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سبزهای پرخاصیت تابستانی
فصل تابستان یعنی تنوع میوهها و سبزیجات تازه نه گلخانهای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا میتوانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی
پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه
کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیستهای تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست میداند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی میکند.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟
ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعهای از مغزها است که همگی فواید تغذیهای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است