صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
یادداشت و مقاله
افزایش سهم صنایع غذایی در اقتصاد
کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در یادداشتی سهم صنایع غذایی در در ایجاد ارزش افزوده کشور را مناسب ارزیابی کرد.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟
هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفیدتر میشود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر میشود.
خطرات محصولات دستکاری شده ژنتیکی؛از مقاومت دارویی تا ابتلا به سرطان
خطراتی که مصرف محصولات دستکاری شده ژنتیکی برای انسان دارد از جمله خطر آلرژی زایی،مقاومت آنتی بیوتیکی،احتمال ایجاد ویروسها و سموم جدید و ... نهایتا خطر سرطانزایی و ناقصالخلقهزایی باعث شده محققان به . . .
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا
افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
چرا طرح امنیت غذایی با موفقیت اجرا شد؟
طرح امنیت غذایی، گامی بسوی عدالت اجتماعی
واژه امنیت غذایی برای اولین بار در کنفرانس جهانی غذا در سال ۱۹۷۴ مطرح شد ۲۰ سال بعد فائو امنیت غذایی را به عنوان دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی همه افراد، در تمام اوقات، به غذای کافی، ایمن و مغذی که . . .
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی
از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
زمین پاک؛ با حفاظت از آب و خاک
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟
اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
صفحه 10 از 31
اول
قبلی
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی
در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...
موادغذایی بیضرر و کشنده
برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...
میانوعهدههای انرژیزا برای دانش آموزان
یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژیز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیهای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونیکننده
گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامینها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خون سازی را کم میکنند، همچنین ترشیها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری زودرس میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است