پروش ماهی در کاخانه تولید گلاب/به خاطر کم‌آبی به سراغ گلاب رفتیم پایگاه خبری لقمه: آفاق سالاری مادر ۶۷ ساله ای است که در ۴۳ سالگی و بعد از بازنشستگی اش به فکر کارآفرینی افتاده است او این روزها با یک کارخانه در سه حوزه عرقیات،پرورش ماهی و گیاهان دارویی کارآفرینی می . . .
برنامه های آموزش آشپزی سیما آشپزی با طعم زجر مخاطب پایگاه خبری لقمه: در سه سال اخیر به مرور برنامه های آشپزی سیما جنس خود را تغییر دادند و بیشتر از مبحث آموزشی دغدغه اقتصادی پیدا کردند.
صرافی زاده: نادیده گرفتن لیبلینگ استاندارد برای جامعه تبعات زیادی دارد پایگاه خبری لقمه: دکتر صرافی زاده افزود امروزه شاهد کوچک و ناخوانا شدن لیبل محصولات غذایی در فروشگاه ها و در مقابل بزرگ تر شدن نام خارجی و طراحی های زیبای محصولات هستیم که نتیجه ی آن می شود کمتر دیده . . .
گران شدن دوباره گوشت قرمز و بالا گرفتن اختلاف‌نظرها بازار گوشت قرمز دوباره روند گرانی و نوسان خود را از سر گرفته و در این میان بازار شایعات و ابهامات نیز داغ شده است
ماجرای دوستان مدرسه ای و تاسیس کافه بیرون بر پایگاه خبری لقمه: بعضی کافه‌ها هستند که حال و روزشان با بقیه فرق می‌کند، با اینکه کوچک هستند، اما تاریک و مه‌آلود نیستند؛ آن‌ها حرف‌های تازه‌ای برای گفتن دارند.
جشنواره انار و میوه های قرآنی؛ نیازمند ساماندهی و نظارت بیشتر چهارمین جشنواره انار و میوه های قرآنی در حالی از چهارشنبه با هدف عرضه مستقیم محصول کیفی در مصلای تهران آغاز شده است که رفع مشکلاتی مانند تفاوت قیمت با بازار، فروش فرآورده های بی نام و نشان و ارایه محص . . .
نانوا شدم تا نماز صبحم قضا نشود پایگاه خبری لقمه: همه ترس و نگرانی‌اش از این است که مبادا نماز صبحش قضا شود. اگر این اتفاق بیفتد، آن روز دیگر برایش روز نخواهد بود و تا نماز صبح فردا کسل است.
صفحه 1 از 68   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.

حامیان