مراقب «مرض قند» باشید! دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.
موج واکنش‌ها؛ از شوخی تا جدی «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد پایگاه خبری لقمه: مصوبه تازه فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره جایگزینی واژه‌های «کرانچی» و «کرانچینس» با «کروچنده» و «کروچندگی»، موجی از واکنش‌های انتقادی و طنزآلود را در فضای مجازی برانگیخت.
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها پایگاه خبری لقمه: بیش از یک ماه است که از عرضه رسمی شکر خبری نیست. این کالا در برخی از فروشگاه‌های کوچک بدون درج قیمت، هر بسته ۹۰۰ گرمی ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرد . . .
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ پایگاه خبری لقمه: به تازگی اظهارات عجیب معاون وزیر جهادکشاورزی درمورد گران نشدن برنج و وجود نداشتن برنج ۲۰۰ هزار تومانی صدای بسیاری از مردم را در فضای مجازی درآورد. اظهارات این مقام مسئول نشان می‌دهد . . .
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکرد . . .
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی . . .
صفحه 1 از 92   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.