یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
دلوریان زاده مطرح کرد؛ واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است پایگاه خبری لقمه: سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی شرکت نمایشگاههای بین المللی گفت: واگذاری نمایشگاه بین المللی تهران به اتاق تعاون ایران بر اساس اصل 44 قانون اساسی غیر قانونی و ضد رقاب . . .
برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: تنها کشوری هستیم که نه تنها الگوی کشت در آن به درستی رعایت نمی‌شود؛ بلکه برای میزان سطح زیر کشت محصولات کشاورزی و صادرات آنها هیچگونه برنامه ای ندار . . .
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! پایگاه خبری لقمه: جزییات جدید از فساد چای دبش نشان می‌دهد کل سود به‌دست‌آمده شرکت چای دبش در سال ۱۴۰۰ فقط صد میلیارد تومان بوده است؛ اما افزایش سرمایه شرکت از محل آورده سهامداران آن در همین سال، یعنی . . .
بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی پایگاه خبری لقمه: هفتصد رسانه ایران شامل خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، پایگاه‌های خبری و نشریات با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکومیت کشتار بی‌سابقه مردم و خبرنگاران درجریان نبرد غزه، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی . . .
صفحه 6 از 92  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.